Тъй като вълнението около възраждането на изкуствения интелект (AI) не

...
Тъй като вълнението около възраждането на изкуствения интелект (AI) не
Коментари Харесай

Какво ще се случи с Dogecoin ако Илон Мъск включи криптовалутата в X?

Тъй като вълнението към възраждането на изкуствения разсъдък (AI) не стихва, стартирането на ChatGPT от OpenAI провокира интерес към сходни приложения, като Гугъл Bard, генеративен AI чатбот от Alphabet (NASDAQ: GOOGL). 

С оглед на това потърсихме информация от Bard по отношение на бъдещата цена на Dogecoin, в случай че основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск извърши проектите си да вкара заплащания в своята ребрандирана платформа X (известна преди като Twitter).

Анализът на Bard посочва, че няколко фактора биха могли да допринесат за евентуално нарастване на цената на DOGE , в случай че Мъск интегрира заплащанията в X. Предишните позитивни забележки на Мъск по отношение на криптоактива постоянно са били последвани от ценови скокове.  

Нещо повече, необятната известност на платформата X би изложила DOGE на нови консуматори, което евентуално би повишило търсенето, а след това и цената му.   Освен това консолидираното на заплащанията с DOGE в X би могло да увеличи полезността му, което да докара до позитивно влияние върху цената на токена.

Въпреки това Bard разпознава и някои ограничаващи фактори. Волатилността на крипто пазара и появяването на конкурентни криптовалути, които се борят да се трансфорат във “ “, може да попречат на растежа на цената на DOGE, даже и при интеграция на заплащанията.

Bard показа няколко евентуални ценови цели, в случай че X одобри DOGE заплащания:

  • $0.10: относително консервативна цел, която съставлява 1,000% нарастване по отношение на актуалната цена.
  • $0.25: По-голяма цел, предполагаща нарастване от 2,500% по отношение на настоящата цена.
  • $0.50: Най-оптимистичната цел, предполагаща покачване на цената с 5,000% по отношение на актуалната обстановка.

Изключително значимо е да се означи, че това са спекулативни ценови цели и действителната цена на DOGE може да варира. Преди да инвестирате в която и да е криптовалута, провеждането на самостоятелно изследване е от значително значение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР