Тъй като собствеността на Манчестър Юнайтед все още е под

...
Тъй като собствеността на Манчестър Юнайтед все още е под
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага нов договор на Тен Хаг

Тъй като собствеността на Манчестър Юнайтед към момента е под въпрос, остава известна неустановеност към клуба. Въпреки това, всички участващи страни ще одобрят нов контракт за Ерик загар Хаг, без значение от резултата от договарянията за придобиване на клуба от семейство Глейзър.

Тен Хаг завоюва доста суперлативи, тъй като продължава да се радва на забележителен триумф през първия си сезон отпред на клуба. През февруари той завоюва първия трофей на Манчестър Юнайтед от шест години, вдигайки Купата на Карабао, до момента в който " алените дяволи "  продължават да се борят за спечелването на ФА Къп и Лига Европа.

Кандидатите ускоряват напъните си да купят Манчестър Юнайтед, като най-богатият човек във Англия сър Джим Ратклиф и представители, работещи за катарския шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани, организират срещи тази седмица с висши хора от йерархията на Юнайтед по отношение на идващите стъпки от процеса. Според Daily Mirror и двете страни са съгласни, че Тен Хаг е индивидът, който ще върне предходната популярност на " алените дяволи " и би бил подготвен да удължи тригодишния контракт, който подписа през 2022 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР