Тъй като е известно, че бъдещето зависи най-вече от нашето

...
Тъй като е известно, че бъдещето зависи най-вече от нашето
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21.07: Сложете край на лошите навици

Тъй като е известно, че бъдещето зависи най-много от нашето минало и от това, което сме създали до момента, е належащо да пуснем всичко остаряло. Да се отървем от отрицателния си изказ, от нездравословните си привички, само че и от хората, които или ни нараняват, или не ни носят нищо друго с изключение на проблеми.

И това не се отнася единствено до сантименталните ни връзки, а до всички типове взаимоотношения. Най-важното е да затворим вратата на остарялото и да сложим ново динамично начало, освободено от това, което ни държи в предишното и ни пречи да прегърнем едно положително и ярко бъдеще.

Ето и най-засегнатите зодии през днешния ден:

Овни, Раци, Везни и Козирози, приземяването в суровата действителност ви основава отчаяние. Време е да поемете отговорност, да започнете да взимате сами решения и да спрете да давате амнистия на всеки, за всичко. Защото в последна сметка вие ще сте тези, които ще „ платят “ за грешките на другите.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, това е време за почистване на сметки. Добре е да си платите всички задължения, както в метафоричен, по този начин и в директен смисъл. Ще ви олекне и ще отворите пространство за хубавите неща в живота.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР