Тъй като държавната пенсионна възраст ще се промени през следващите

...
Тъй като държавната пенсионна възраст ще се промени през следващите
Коментари Харесай

Държавна пенсия по DWP: На каква възраст мога да се пенсионирам? Разберете кога можете да спрете да работите

Тъй като държавната пенсионна възраст ще се промени през идващите години – къде можете да отидете, с цел да разберете по кое време ще можете да се пенсионирате?

Държавата пенсията е постоянно заплащане от държавното управление, което множеството хора могат да изискат, когато пораснат. Плащанията, които получавате, се финансират от данъкоплатеца и сега би трябвало да сте на 66 години, с цел да ги поискате от Министерството на труда и пенсиите (DWP) - само че това следва да се усили.

За да получите цялостната нова държавна пенсия, нормално би трябвало да имате най-малко 35 години националноосигурителни вноски - макар че някои хора ще се нуждаят от повече - и 10 години, с цел да получите въобще нещо. Обикновено получавате вноски за NI, като работите и плащате налог.

Колко държавна пенсия получавате също зависи от това по кое време сте родени. Ако сте мъж, роден на или след 6 април 1951 година, или жена, родена на или след 6 април 1953 година, ще поискате новата държавна пенсия. Пълната цена коства £203,85 на седм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР