Търсят за Центъра за ранно детско развитие (ЦРДР) в Асеновград.

...
Търсят за Центъра за ранно детско развитие (ЦРДР) в Асеновград.
Коментари Харесай

Обявиха вакантно място за логопед в Центъра за ранно детско развитие на Асеновград

Търсят за Центъра за ранно детско развиване (ЦРДР) в Асеновград. За длъжността ще се организира асортимент по документи и изявление. Дейността на логопеда ще включва директна работа с децата с увреждания и техните фамилии, рехабилитация и консултиране, образование и други. С потребителите ще се работи и мобилно - в домовете им. Сред главните функционалности на логопеда ще е да оказва помощ на фамилиите на деца със закъснение в езиково-говорното развиване или нарушавания в връзката, провокирани от разнообразни аргументи.
Специалистът ще би трябвало да работи за насърчаване на отзивчиви качества у детето, образуване на средства за другарство с близкото му обграждане, както и с връстници и възрастни в общността. Ще оказва помощ при асимилиране на допълващи системи за връзка (картинки, жестове, символи). Минималните и характерни условия към претендента за длъжността са: висше обучение (завършена просветителна степен бакалавър/магистър с професионално направление логопедия или други приравнени специалности и квалификации); опитът в обществената сфера и в частност при работа с деца, ще се смята за предимство; да познава нормативната уредба в региона на закрилата на детето, предучилищна подготовка, обществените услуги за деца и фамилии и здравната грижа за деца; опит при осъществяване на европейски планове и планове за обществено включване на Световната банка, е предимство; на практика опит в работата с деца с увреждания; познаване спецификата на обществената работа, здравната активност и педагогическата работа с деца с увреждания и техните родители; положителни компютърни умения; положителни отзивчиви и организационни умения; умения за работа в екип.
 Специалисти оферират логопедична помощ в русенска клиника Специалисти оферират логопедична помощ в русенска клиника
В Русе стартират акция за безвъзмездни диагностики. От 17 до 21 юни специалисти-логопеди ще преглеждат деца и юноши до 16-годишна възрас...
Конкурсът ще протече в два стадия - инспекция на документите и изявление с претендента. Документи се подават персонално или посредством прокурист на адреса на община Асеновград - площад „ Академик Николай Хайтов ” №9 в " Информационен център ", всеки работен ден от 08:00 ч. до 17.00 ч. Крайният период за кандидатстване е 17:00 ч. на 19.02.21 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР