Търсите супер процесор, който няма да ви бави? А какво

...
Търсите супер процесор, който няма да ви бави? А какво
Коментари Харесай

Искате невероятна производителност, камера от следващо ниво и мощна батерия? Имате ги, запознайте се с новия moto g9 play

Търсите супер процесор, който няма да ви бави? А какво ще кажете за система от три камери с 48MP главен датчик и два дни самостоятелност с батерия от 5000mAh? Нашия нов смарт телефон от серията moto g ще води прекарването ви на ново равнище, съчетавайки в себе си всичко, което желаете от такова устройство.

Представяме ви новия, основан да носи мощност. Този смарт телефон има най-хубавото изцяло преживяване в своята категория и ще промени метода, по който улавяте света и се свързвате с него.

Невероятни благоприятни условия

е един от първите смарт телефони в света със супер производителния Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform. Удивителните благоприятни условия на AI и динамичната камера ви разрешават да снимате и да се свързвате по чисто нови способи, ще се наслаждавате на игри и видеоклипове с гладки и живи графики. Процесорът Snapdragon 662 е основан с увеличена скорост и постоянна продуктивност на устройството при мултитаскинг, без усложнение и с по-малко закъснение. Ще усетите по какъв начин телефонът ви дава отговор мигновено при всеки досег, напън и плъзгане. Освен това можете да преминавате сред многочислени отворени приложения без да губите темп, с помощта на паметта от 4 GB.

Сериозни камери, зашеметяващи резултати

Благодарение на системата от три камери при, можете елементарно да вършиме невероятни фотоси при всякакво осветяване или настройки с главната камера, датчика за дълбочина и Macro Vision камерата.

Сензорът на 48 MP съществена камера идва окомплектован с технологията Quad Pixel и четирикратно увеличена светлочувствителност, Night Vision функционалност и широкоъгълна бленда от f/1.7, тъй че получавате ярки фотоси даже когато осветлението не е съвършено. Сензорът за дълбочина работи с главната камера, с цел да замъгли автоматизирано фона, като по този метод трансформира най-обикновените фотоси в омекотени красиви портрети. Ако имате око за фините елементи, Macro Vision камерата ви разрешава четирикратно по-голямо доближаване до снимания обект от общоприет обектив, като запазвате и най-малките елементи на фокус – от крилата на пчелите до кристалите на снежинката цялостен един свят чака да бъде сниман.



Мощност за два дни, с цел да останете свързани на всички места, когато и да е

Независимо дали употребявате телефона си за развлечение, работа или единствено, с цел да сте свързани със света, с няма да се притеснявате за живота на батерията. Мощната 5000mAh батерия ви дава два дни самостоятелност с едно зареждане, което прави допустимо да стриймвате 83 часа музика, 16 часа видео или да разглеждате 13 часа обичаните ви уеб сайтове. Когато ви потрябва бързо зареждане с сила, TurboPower™ ви дава часове мощ със единствено няколко минути зареждане.

Разширете погледа си, дайте подтик на развлеченията

Вдъхнете живот на вашите фотоси, филми, игри и видеочатове на ултраширокия екран. 6.5 “ Max Vision HD+ екран ви дава оптимално видимост с помощта на съотношението на екрана 20:9. С по-голямата съразмерност по отношение на тялото нищо не застава на пътя на заниманието ви. Освен това, има 64 GB вградена памет, тъй че имате задоволително място за събаряне на повече фотоси, песни, филми и игри. Можете даже да добавите още 512 GB, като употребявате слота за microSD карта.



Увеличете прекарването с вашето устройство

Знаем, какъв брой е скъпо да имаш бърз и елементарен достъп до Гугъл Assistant. Затова и сме опростили метода за активирането му при със специфичен Гугъл Assistant бутон. Той е ситуиран в профил на вашия телефон, тъй че персоналният ви асистент е постоянно разполагаем. Само с натискане на бутона можете да активирате гласовия надзор и да попитате Гугъл.

Асистент за въпроси – няма потребност от писане, допиране или плъзгане. Той е съвършен за случаите, когато сте в придвижване или ви би трябвало бърз отговор.

продължава нашия ангажимент да доставяме на потребителите най-чистата версия на Android. Без тромави софтуерни скинове и дублиращи се приложения, просто Android 10, който знаем, че потребителите харесват. идва и с My UX, който включва всички страхотни Moto преживявания, познати и обичани от потребителите, както и най-различни нови функционалности за персонализиране. С My UX можете да създавате собствен личен аспект, като избирате от неповторимите шрифтове, цветове, форми на иконки, анимации с пръстов отпечатък, тъй че вашият телефон да бъде един на милион.



Наличност и цени

За Европа: ще се предлага в цветовете Sapphire Blue, natural Forest Green и sparkling Spring Pink. Устройство е налично в България на цена от 329 лева

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР