Търсите растение за дома, което е красиво, отглежда се лесно

...
Търсите растение за дома, което е красиво, отглежда се лесно
Коментари Харесай

Вашето стайно растение според зодията

Търсите растение за дома, което е красиво, отглежда се елементарно и ще внесе уют. Ако в действителност държите хармонията в дома ви да е цялостна, послушайте и звездите. Ето какво цвете е най-подходящо за всяка зодия:
ОВЕН - Кактус
Вие сте прями, директни и открити, ето за какво кактусът е вашето растение и отлично отразява същността ви. Купувайки си кактус, вие получавате тъкмо това, което виждате. Получавате и бонус, тъй като кактусът не изисква доста грижи, поливане или особено отношение.
ТЕЛЕЦ - Дърво на живота
Вие сте постоянни, земни, упорити. Дървото на живота отлично ще пасне на декора в дома ви. Освен че внася успокоение и непоклатимост, растението не е претенциозно. Бонус за вас е, че съгласно вярванията дребните листенца носят пари, което е доста значимо за вас.
БЛИЗНАЦИ - Тиландсия (въздушно растение)
Ви сте въздухари и това растение идеално ви пасва. Не обичате да ви поставят ограничавания и сте извънредно адаптивни. Всички тези ваши черти отлично се отразяват в това леко „ въздушно растение “. Нарича се въздушно, тъй като не се нуждае от почва да вирее. Чувства се отлично, в случай че го местите и не изисква специфични грижи.
РАК - Срамежлива мимоза
Вие сте чувствителни и състрадателни и обичате да помагате на другите, тъй че срамежливата мимоза е за вас. Когато докоснете листата на мимозата, те незабавно се свиват. Растението цъфти с красиви дребни цветчета в розово, жълто или лилаво, все цветове, които подхождат на любящата ви натура.
ЛЪВ - Царска бегония
Имате блестящо наличие, цветна същина и обичате да ви виждат. Няма друго по-подходящо растение за вас от царската бегония. Царската бегония господства над другите растения, с които е заобиколена и изисква цялото внимание върху себе си. Но си е самодостатъчна и не изисква доста грижи, което вие оценявате като самостоятелна персона.
ДЕВА - Молитвено растение
Вие сте дисциплинирани и подредени. Това ще ви помогне да съжителствате с молитвеното растение. Растението е известно поради атрактивния си тип, само че има една забележителна линия. През нощта листата му се сгъват, все едно свива ръцете си в молитва, откъдето идва и името му. Вие сте човек, който обича от време на време да се изолира от света и да остане уединено. Освен това би трябвало да спазвате точни указания за развъждането му, което е отлично за вас, тъй като сте педантични и държите на детайлите.

ВЕЗНИ - Спатифилум (Лилия на мира)
Вие сте спокойни, миролюбиви и имате чувство към красивите неща. Кое е най-подходящото растение за вас? Лилията на мира, несъмнено. Това бяло растение внася уют, жанр и просветеност в дома. Не е доста претенциозно, което е спомагателен
бонус за вас, тъй като все мислите дали всички край вас се усещат добре. Спатифилумът е знак на мира, което добавя желанието ви за естетика в дома.
 8 растения в спалнята за добър сън 8 растения в спалнята за добър сън
Стайните растения са доста повече от украсителен аксесоар. По натурален метод те понижават равнището на въглеродния двуокис и прахуляк в дома....
СКОРПИОН - Венерина мухоловка
Вие сте тайнствени и затворени в себе си и венерината мухоловка ви пасва идеално. Това растение не е доста известно за развъждане в дома заради леко стряскащото си лъчение. Вие сте много резервирани и когато някой ви приближи, бързо се отдръпвате и затваряте. Затова елементарно разбирате за какво венерината мухоловка затваря устата си, когато някой нахалник желае да я стисне.
СТРЕЛЕЦ - Змийско растение
Поради вашата адаптивност, леко смело държание, змийското растение е отлично за дома ви. Тези растения са високи и издръжливи и притеглят вниманието. Това е едно от най-лесните за развъждане растения, оцелява във всяка обстановка. За някой като вас, който постоянно е в придвижване и прави каквото си желае, е изключително комфортно. Растението носи шанс, което съответствува отлично със способността ви да виждате положителното във всичко.
КОЗИРОГ - Дървото бонсай
 Тези 3 растения притеглят парите Тези 3 растения притеглят парите
Дoмaшнитe рacтeния нe ca прocтo някaквa укрaca нa интeриoрa и цeлтa им нe e прocтo дa ocвeжaт дaдeнo пoмeщeниe. Някoи oт тях ca cимвoл...
Вие сте традиционалист, корав и старателен. Затова дървото бонсай, което се отглежда от епохи, е вашето растение. Изкуството бонсай изисква изключителна и педантична работа. Но за човек като вас, който обръща внимание на детайлите, това е мечтано предизвикателство.
ВОДОЛЕЙ - Хуерния зебрине (животоспасяващо растение)
Вие държите на неповторимите неща, по тази причина ще ви хареса да отглеждате това необичайно растение, което незабавно притегля погледа. Растението е само по рода си, не изисква специфични грижи, което идеално пасва на вашето безгрижно държание и свободен дух.
РИБИ - Наниз от перли
Вие обичате да мечтаете и вършиме всичко с детски възторг. Нямате его и сте склонни да вървите по течението. Вниманието ви елементарно ще бъде привлечено от това забавно и занимателно растение. Наниз от перли наподобява чудновато с дребните си топченца, които се разстилат тъкмо като перлен гердан. Отглежда се елементарно и бързо се приспособява. Малките му бели листенца излъчват прелестен мирис, което добавя чара му.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР