Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП,

...
Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Бихме подкрепили Мая Манолова за кмет на София

Търсим кандидатура за кмет на София отвън рамките на Българска социалистическа партия, тъй като София е сложна територия. Категорично бихме подкрепили Мая Манолова ". Това съобщи в студиото на „ Здравей, България " ръководителят на Българска социалистическа партия -София и член на ИБ на Българска социалистическа партия Калоян Паргов.

„ Едва ли мога да предсказвам социологически какво би се случило, само че Мая Манолова се потвърди като гласът на народа. Няма да е неприятна и ролята й като гласът на софиянци, с цел да можм да променим всичко това, което ни нервира в София ". " Първоначален диалог Манолова да стане претендент за кмет на Българска социалистическа партия не е провеждан. Но в случай че тя бъде номинирана от алените структури, ще има и диалог ", сподели още Паргов.

По думите му в Българска социалистическа партия търсят кандидатура, която да бъде отвън рамките на партията. " София е сложна територия за социалистите. Видяхме, че моделът Радев съумя и в София, търсим нещо сходно ", уточни Паргов.
„ Ситуацията, която се сътвори, отклонява Българска социалистическа партия от поставените й цели. Оставката на Нинова е реалност и е подадена. Конгресът се събира, с цел да я установи. Дали може да се случи различен сюжети мога единствено да предсказвам ", разяснява още Паргов по отношение на обстановката в Българска социалистическа партия.

На въпрос дали самият той би се кандидатирал за водач на партията, той бе безапелационен: „ Тази въпрос не стои пред мен ".

Отправям апел към всички в Българска социалистическа партия да се осъзнаят. Нинова с подаването на оставката си хвърли партията в безпорядък и в този момент се чудим какво да вършим на 16-ти юни. Никой не искаше нейната оставка по метода, по който тя драматизира с нея.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР