Търси се главен секретар на областната управа във Враца, научи

...
Търси се главен секретар на областната управа във Враца, научи
Коментари Харесай

Областната администрация във Враца обяви конкурс за висш чиновник, заплатата може да стигне близо 3 бона

Търси се основен секретар на регионалната администрация във Враца, научи организация BulNews. За длъжността от администрацията са оповестили конкурс, който към този момент тече.
Най-общо казано, задачата на бъдещия служител е административното управление на институцията.
Кандидатите за заемане на длъжността би трябвало да имат приключено висше обучение в степен „ Магистър “, за предпочитане в механически, стопански или филантропични науки, право или обществена администрация. Изисква се и професионален опит на управителна служба от най-малко 6 години. Освен това те би трябвало да са компютърно грамотни и да умеят да работят със профилиран програмен продукт. Необходими са и знания на нормативната уредба, касаеща длъжността.
Подборът за апетитната служба ще се организира на няколко стадия. Одобрените по документи претенденти би трябвало да показват писмена идея за стратегическо ръководство на тематика „ Визия, провокации и цели за развиване в подтекста на административното ръководство на Областна администрация - Враца ". Успешно миналите и този стадий ще бъдат поканени на изявление.
Всеки, който желае да се опитва в състезанието, може да подава документите си до 27 юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР