Търпеливо изчаках да дам сведения по определения законов ред. Дадох

...
Търпеливо изчаках да дам сведения по определения законов ред. Дадох
Коментари Харесай

Гешев: Никой не може да ме изплаши, Господ ме „наказа“ с глупави врагове! (Видео)

Търпеливо изчаках да дам сведения по избрания законов ред. Дадох пояснения в СРП, в хода на инспекция по сигнал, подаден от Борислав Сарафов към мен. Подозирам, че сигналите от него са оповестени първо в медиите, само че това е естествено за морала на хората, които го вършат.

Това съобщи на брифинг основният прокурор Иван Гешев.

„ Това е атентат против страната, управляващите и конституционните принцип и европейските полезности. Принципи, върху които се гради демокрацията. Това е началото на края на превзета страна, олигархично-политическа мафия и края на политически отпадък, мафия, нарушители и крадци “, добави Гешев.

Той сподели, че е изскочил незабавно от колата след нападението над него, с цел да види дали има жертви измежду другите хора. „ Това, че някои написаха, че в автомобила са били и фамилията ми не е по този начин и си е тяхно решение.

Гешев сподели, че ще работи с непознати служби по откриване на проблема, не тъй като не има вяра на родните експерти, а желае непременно да се стигне до истината.

„ Никой не може да ме изплаши и не ме е боязън “, сподели обвинител номер 1.

„ Преди към един час в хода на 4 часа дадох пояснения пред наблюдаващ прокурор от Софийска градска прокуратура /СГП/ в хода на инспекция по член 145 от Закона за правосъдната власт /ЗСВ/ по сигнал, подаден от лицето Борислав Сарафов против мен. Подозирам, че е правилно това, което ми се сподели, че вълната от сигнали против мен от това лице е оповестена в началото в медиите, само че това е единствено и само за сметка на морала на хората, които го вършат тези неща.

Това, което ще Ви кажа през днешния ден е продължение и по-ясно изясняване на обстановката, която Европейският парламент /ЕП/ разказа като нападение против върховенството на закона. Аз бих споделил, че това е атентат против страната и против нейното обикновено действие. Атентат против разделянето на управляващите и съществени конституционни правила. А и освен конституционни правила, а и европейски правила като господство на закона и правовата страна. Принципи, върху които се гради всяко едно демократично общество от демократичния свят, част от които сме и ние. И се надявам да продължим да бъдем.

Дадох пояснение за житейска корупция и търговия с въздействие, а през днешния ден и по сигнал от Борислав Сарафов, сподели основният прокурор Иван Гешев.

От предишния понеделник изчаквах заради няколко аргументи. Спазвам законите и Конституцията и това е призванието на всеки почтен жител, сподели Гешев.

Главният прокурор съобщи още, че тези, които направиха това, би трябвало да се срамят. Те са тези, които може би хората назовават мафия и олигархия. Прокуратурата работи единствено в полза на българските жители, уточни Иван Гешев.

„ Това, че има един плъх от едни 5000 не е вест за никого “, съобщи Гешев на брифинга. Според него има невиждано политическо сливане против прокуратура, което приказва, че си вършим работата в полза на българските жители.

Част от този скрит план, може би е така наречен закон на Зарков (промените в Закон за съдебната власт и НПК), изясни Гешев.

Според основния прокурор има взрив на опиатите, произшествия и връщане в тъмните времена на 90-те години.

Всичко стартира с подмятания, че в името на фамилията, че не е неприятно да вземам участие в политически план или да стана дипломат в Израел или Турция. За мен беше необичайно и обидно, тъй като няма да позволи да бъде овладяна прокуратурата, уточни още основният прокурор.

Получил заплашително писмо, че в случай че не си даде оставката, ще натиснат ENTER. „ Объркали са индивида, няма по какъв начин да стане, да натискат каквото желаят “, сподели Гешев. Той незабавно провел доста диалози с чужденци, само че не се изплашил.

„ Никога не съм си мислил да си депозирам оставката, заплашван от някои може би отпадъци “, сподели основният прокурор.

Той сподели пред публицисти преписка от СМС-и. Той желал гаранция за околните си, почнал да се прави че ще отстъпи. „ Исках да схвана какъв е заговорът и какви са хората, които ме заплашват. Господ ме наказа с глупави врагове “, сподели Гешев.

Ясен Тодоров го уверявал, че си остават другари и ще се борят дружно.

Гешев изиска да покаже и кореспонденцията си с Бойко Борисов и диалог с Йордан Стоев.

В Прокуратурата доста ясно се разказва кой и по кое време е употребил базите на институцията. Гешев не отхвърли да ги е посещавал.

„ Моето мнение е, че това е политическа офанзива против правосъдната власт, само че тя няма от какво да се срами. Всеки носи отговорност за себе си. Аз имам достолепие и съм мъж “, сподели още Гешев.

Гешев: Никой не може да ме изплаши, Господ ме " наказа " с глупави врагове! (Видео)

Получил писмо с негов диалог с Йордан Стоев, почувствал го като изнудване. Поискал от помощник да смъкна този запис, с цел да може да го чуе. Помолил Сарафов да не сяда до него, а против него и пуснал записа пред всички. Пуснал аудиото пред всеки, с цел да избегне да има повече неистини. Борислав Сарафов тръгнал не толко благополучен, колкото при идването си. След това направил брифинг и скъсал оставката.

Гешев пусна запис от диалог.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР