Търговец, който точно прогнозира най-ниската точка на мечия пазар на

...
Търговец, който точно прогнозира най-ниската точка на мечия пазар на
Коментари Харесай

Кога Биткойн ще скочи до $32,000 според известен анализатор

Търговец, който тъкмо предвижда най-ниската точка на мечия пазар на Биткойн (BTC) през 2018 година, в този момент счита, че криптовалутата се приготвя да надмине върховете си за тази година.

В неотдавнашно видео анализаторът, прочут като “ “, който показа прозренията си със своите почитатели в обществената медийна платформа X (Twitter), допуска, че Биткойн ( BTC ) може да преживее по-нататъшни корективни придвижвания, преди да възвърне бичия си подтик.

В своя разбор Bluntz употребява теорията на вълните на Елиът – механически метод, ориентиран към прогнозиране на бъдещи ценови придвижвания посредством разбор на логиката на психиката на тълпата, постоянно следена като талази. Според тази доктрина петвълновото рали нормално е последвано от ABC модел, при който активът възвръща част от облагите си, преди да стартира ново възходящо придвижване.

Според него BTC към този момент е приключил петвълново възходящо придвижване, обхващащо диапазона от почти $16,000 до $32,000. Понастоящем наподобява, че се намира в разгара на фаза на промяна на АВС, която евентуално може да докара до спад на цената на Биткойн чак до равнището от $23,000.

Анализаторът посочи, че понастоящем BTC се намира в ранните стадии на вълната C, при която той чака Биткойн да претърпи петвълнова промяна.

След приключването на тази фаза на АВС промяна, Bluntz чака, че BTC ще възобнови възходящата си траектория.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР