Танцьорът Наско Месечков видимо е по-притеснен и от жена си

...
Танцьорът Наско Месечков видимо е по-притеснен и от жена си
Коментари Харесай

Наско Месечков трепери над бременната си съпруга, Кремена в супер форма седмици преди раждането

Танцьорът Наско Месечков очевидно е по-притеснен и от жена си за идното раждане, научи HotArena.

Атанас и брачната половинка му Кремена чакат първата си рожба след броени седмици. Красавицата към този момент е в много напреднала бременност. Тя, обаче се издава само от издаденото й коремче. Бъдещата мама е запазила съвършените си форми и без терзания се разхожда с ултра къси панталонки и обувки на платформа.

Съпрузите и бъдещи родители са в трепетно очакване на гушнат първата си рожба. В началото на годината Кремена претърпя импровизиран аборт, който покоси щастието и на двамата. При първа опция, обаче, те се заеха още веднъж да си вършат бебе и резултатът ще е на разположение тази есен!

След сходно прекарване, обаче, няма по какъв начин вълнението да не е примесено и с огромна доза терзание. Видимо то е повече при Наско, който обикаля с изменчив взор и трепери и косъм да не падне от главата на брачната половинка му. Тя пък се е зарекла да мисли положително и да не натоварва себе си и бебето с черни сюжет, написа " България през днешния ден ".

Бъдещите родители обикалят съвсем през ден по всевъзможни проучвания, с цел да са сигурни, че всичко с детето им е наред. Засега всички резултати са обнадеждаващи, че в най-скоро време ще ържат в ръцете си едно крепко бебе, което толкоз дълго чакат. Двамата към този момент са изцяло готови за тестванията на първите месеци и наваксват със съня, който скоро ще бъде единствено мираж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР