Тандемната игра в романтичното риалити Един за друг от тази

...
Тандемната игра в романтичното риалити Един за друг от тази
Коментари Харесай

Битка за спасение с високи скорости и адреналин в “Един за друг

Тандемната игра в сантименталното риалити " Един за различен " от тази седмица представляваше предизвикателство за устойчивост, което ревизира до каква степен е добра връзката сред сътрудниците и подготвени ли са да се поддържат в сложни моменти.
 Космическо настъпление ще е тестването за мъжете в новия епизод на сантименталното риалити “Един за различен ”
Космическо настъпление в новия епизод на “Един за различен ”

Предизвикателството ще е за мъжете

Победители в тестването станаха Радина и Петър. С положителното си показване те освен автоматизирано се избавиха от номинации, само че и завоюваха паричния бонус от 2500 лева Това, което те не съумяха да създадат обаче, бе да завоюват купата " Супердвойка на седмицата ". Тя отиде при Кристина и Артьом, които по този начин получиха основна привилегия - да изберат още две двойки, които да се включат в борбата за избавление. По този метод единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор.

В борбата за избавление, която включваше високи скорости и доста адреналин, се включиха цели шест двойки. Участниците трябваше да минат през трасе с трудности за оптимално малко време, до момента в който един от сътрудниците е със завързани очи. Добрата връзка в играта гарантираше отлични резултати, само че не всички съумяха да разпределят вярно дилемите си. Най-бавно с предизвикването се оправиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко.

Виктория и Георги обаче получиха поддръжката на пет двойки и по този начин не престават в предаването. Поля и Здравко пък получиха единствено една прегръдка, която надалеч не им беше задоволителна, аз да са спасят по време на елиминациите. Разведената двойка от Варна, която даде втори късмет на връзката си, са следващите участници, които напуснаха вилата на любовта.

Междувременно битката за край продължава за останалите двойки, които тази седмица ще попаднат в банята на любовта. В предизвикването връзката ще бъде от решаващо значение, а кой ще се оправи най-добре, ще разберем в идния епизод.
 Оспорваните елиминации в последния епизод на сантименталното риалити “Един за различен ”
Оспорваните елиминации в последния епизод на " Един за различен "

Коя двойка се пребори за оставане и коя си потегли

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР