България има нужда от стабилно управление и законност. Това заяви

...
България има нужда от стабилно управление и законност. Това заяви
Коментари Харесай

Румен Христов: Лидерите на ПП много трудно ще бъдат подкрепени от нас, ДБ бяха умерени и мъдри

" България има потребност от устойчиво ръководство и правда ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в от.

" Все нови и нови кавги ни затрупват и ние забравяме предходните ", счита той.

" Лидерите на Политическа партия доста мъчно ще бъдат подкрепени от нас за министри след всичко, което изговориха. Демократична България бяха умерени и мъдри ",  каза водачът на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

" Държахме се доста отговорно и умно в тази коалиция, само че по този начин или другояче имаше изнервяне. Кампанията е прочувствена ", изясни той.

По думите му има своето въздействие.

" Това, че е имало съдействие сред нас и, не виждам нищо неправилно. Аз не съм ходил в кабинета на господин Пеевски за разлика от тях. Те доста постоянно бяха посетители в кабинета му ", сподели Христов. " Надявам се да реализираме едно устойчиво държавно управление, което да не бъде атакувано всеки ден ", съобщи той.

По думите му партийните водачи би трябвало да поемат отговорност.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР