Тъмно криминално минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин.Макар да си

...
Тъмно криминално минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин.Макар да си
Коментари Харесай

Кулагин съден за кражба на козметика

Тъмно престъпно минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин.

Макар да си придава тип на представител на висшето общество, той е съден като апаш, писа „ Уикенд “. Титулуваният като гримьор на звездите джендър крадял козметика от скъпи магазини и даже е залавян в крачка.

Срамната преживелица е от преди няколко години, когато нежният брат нямал пукната стотинка, само че пък бил зареден с огромни фантазии и упоритости. Понеже желал да пробие измежду звездите, му трябвало гримьорско куфарче, цялостно с качествена първокласна козметика. Подобна облага обаче коства над 2000 лв., и то в най-базовия си вид.

Кулагин по това време не разполагал с сходен капитал. Затова решил да открадне това, което му е нужно. За негова изненада се оказало, че в магазина не били толкоз заблудени и го хванали на мястото на престъплението.

Срещу нахакания гримьор било заведено дело, което завършило с тлъста санкция и възбрана да приближава магазините от веригата. Запознати описват, че преди да го заловен, той направил сполучливо серия от обири и все пак съумял да отмъкне червила, пудри и сенки за очи за стотици левове под носа на продавачките. И по този начин с набавените продукти стартирал бизнеса си.

В последна сметка постоянно е реализирал задачите си… Дори психолозите на „ ВИП Брадър “ са го ценили като „ най-големия алфа мъжага “. Невероятно, само че факт…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР