Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ - „А ние с

...
Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ - „А ние с
Коментари Харесай

И Алекс Сърчаджиева в Маскираният певец?

Талантливото осъществяване на шлагера на „ Уикеда “ - „ А ние с Боби двамата пием кафе “ не съумя да обезпечи място на Рицаря на сцената на „ Маскираният артист “ отсега нататък. Зрителският избор дефинира свалянето на доспехите му, а следствието на детективският панел „ удари на камък “, когато под маската се оказа артистът Димо Алексиев. Изненадата бе огромна за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред дребния екран, тъй като името на артиста до този миг не бе свързвано с близо 100-килограмовите рицарски доспехи.

Звездата от сериала на NOVA „ Откраднат живот “, който рядко се впуска в разнообразни изяви с изключение на на театралната сцена и в киното, несъмнено ще се подреди измежду най-неочакваните участници в блестящото шоу. Димо Алексиев самичък дефинира присъединяване си като предизвикателство, изключително когато е трябвало да оправдава отсъствията си от у дома. „ Беше извънредно мъчно да опазя тайната, изключително от жена ми. Доста неистини се наложи да измисля, с цел да не разкрия, че вземам участие в това шоу. Искам да пожелая триумф на всички останали маски “, показа той минути откакто маската му падна. Повече за присъединяване на Димо Алексиев в шоуто феновете ще научат в понеделник, 30 септември, когато той ще бъде извънреден посетител в „ Здравей, България “.

Мистерията към участниците във формата провокира съществени реакции в обществените мрежи, където феновете на предаването не стопират да разясняват осъществяванията на участниците и след края на ефира..

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Бикът - Филип Аврамов
Рицарят - Димо Алексиев
Розата - Александра Сърчаджиева
Принцесата - Ася Дойчева (Алисия)
Кукерът - Ненчо Балабанов
Паунът - Иван Звездев
Пилето - Дивна Станчева (или просто Дивна)
Лъвът - Албена Михова
Шапката - Николай Урумов
Бухалът - Валентин Михов
Пчелата - Людмила Сланева (Локо)
Коконата - Джулиана Гани
Звездата - Енчо Данаилов (Бате Енчо)
Шотландецът - Юлиан Константинов
Гарванът -Деси Добрева
Пеперудата - Прея Осасей
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР