Талантливата фолк легенда Нелина направи голямо парти по случай 50-годишнината

...
Талантливата фолк легенда Нелина направи голямо парти по случай 50-годишнината
Коментари Харесай

Нелина чукна 50! Певицата отпразнува юбилея с огромно парти и плеяда от звездни гости

Талантливата фолк легенда Нелина направи огромно празненство по случай 50-годишнината си. Обичаната певица отпразнува юбилея си в заведение, като празника ѝ почетоха близки, другари и сътрудници.

От фотосите и видеата, показа в обществената мрежа излиза наяве, че празненството е било много охолно и цялостно с известни персони, измежду които Еми Стамболова, Глория, Софи Маринова, Лия, Ивайло Гюров, Стефан Илчев, Илиян Михов – Баровеца и други. Певицата е повече от щастлива и удовлетворена с постигнатото до този миг, а на 50 наподобява по-чудесно от всеки път. 

Виж още:

Нелина показа в обществените мрежи клипчета от огромното празненство. На тях се вижда, че звездата свети в елегантна дълга рокля и приповдигнато въодушевление. Сигурни сме, че звездата и нейните посетители са си прекарали повече от отлично, а за още по-доброто им въодушевление е имало и жива музика. 

Поздравленията към Нелина продължиха и ден след рождения ден. " Щастие е да те обичат и да обичаш! Благодаря ви!!! ",  показа тя във връзка стотиците честитки и благопожелания за персоналния ѝ празник.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nelina.music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР