Таксиметров шофьор заряза колата си по средата на улица във

...
Таксиметров шофьор заряза колата си по средата на улица във
Коментари Харесай

Поредна наглост във Враца! Бакшиш заряза таксито си насред пътя и отиде да хапне /снимка/

Таксиметров водач заряза колата си по средата на улица във Враца, научи организация BulNews. Поредната порция „ необразовано паркиране “ ни изпрати наш постоянен четец.
На фотографията ясно се вижда по какъв начин такси на компания „ Тавър Груп “ ООД е спряно на отбивка на бул. „ Васил Кънчов “ във Враца /под Картинг пистата/. Неграмотното паркиране обаче не останало неусетно от минаващите жители.
„ Направих му виждам за неправилното паркиране, а той ми отговори, че няма къде да спре и не пречи на никого “, сподели още читателят, изпратил ни фотографията.
Той уточни и повода, за наглата постъпка на водача. Бакшишът бил прегладнял и решил да се отбие до близката скара, с цел да хапне. Явно толкоз му било причерняло от апетит, че нямал самообладание и зарязал фирмената си кола посред улицата. Поведението на лидера няма никакво опрощение, защото с паркирането си пречи на останалите водачи.
Все отново хората, които съблюдават разпоредбите не стопират да се надяват, че нарушителите ще бъдат глобявани по-често и ще си вземат поука. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР