Тъкмо прекрачихме в и звездите вече са готови да ни

...
Тъкмо прекрачихме в и звездите вече са готови да ни
Коментари Харесай

Страстите се нажежават с новолунието в Лъв: ето какво носи то на всяка зодия

Тъкмо прекрачихме в и звездите към този момент са подготвени да ни зашеметят!

Новолунието на 28 юли 2022 година ще ни въодушеви да преследваме всяка своя пристрастеност. Царствените трептения на този знак са свързани с припичане под светлината на прожекторите и приканване на вътрешна мощ - а таза лунна фаза ще ни помогне да осъществяваме най-големия си капацитет , описват от.

Тъй като e знак, ръководен от самото Слънце, силата на Лъва е обвързвана с това да се нареждаме в центъра на личните си вселени и да приоритизираме желанията си . С изравняването на Слънце и Луна в Лъв – и с информационната планета Меркурий също в Лъв – новолунието на 28 юли е превъзходен миг да се свържем със своите пристрастености – нещата, които ни въодушевяват и разпалват сърцата ни. Особено мощни все още са желанията, свързани с обич, творчество, убеденост и себеизразяване.

Новолунието нормално е уместно време за слагане на свежи проекти и започване на нови планове . Това ръководено от Лъв новолуние обаче ни носи още по-добра опция да преследваме фантазиите си, с помощта на мистичната връзка на светилата с удобния Юпитер.

Юпитер е планетата на растежа, разширението и изобилието – по тази причина и зарежда с сила това новолуние и предизвиква всички зодиакални знаци да търсят най-хубавото за себе си. На 28 юли Юпитер стартира ретроградното си придвижване , тъй че е още по-вероятно да почувстваме неговото въздействие в живота си - оптимистично и изграждащо религия.



Вече ви разказахме кои зодиакални знаци ще бъдат най-положително повлияни от събитието ►

Но имайки поради удобната сила на това събитие, несъмнено бихте желали да узнаете по какъв начин то ще се отрази на вашата зодия . Разберете в галерията тук:
 Какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Лъв  Какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Лъв  Какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Лъв  Какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Лъв
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР