Тъкмо когато си мислехме, че Кейт Мидълтън не може да

...
Тъкмо когато си мислехме, че Кейт Мидълтън не може да
Коментари Харесай

Рокля, достойна за бъдеща кралица: Кейт Мидълтън прикова всички погледи на звездно събитие вчера

Тъкмо когато си мислехме, че Кейт Мидълтън не може да стане по-прекрасна, видяхме фотосите от международната премиера на „ Смъртта може да изчака “ от през вчерашния ден и за малко да припаднем...

Херцогинята на Кеймбридж се появи със брачна половинка си - принц Уилям, принц Чарлз и Камила, с цел да гледат най-новия филм от поредицата за Джеймс Бонд и се срещнаха персонално със сценаристите, актьорите и всички забъркани в плана. Напомняме, че наличието им не е по никакъв начин инцидентно - херцогът на Кеймбридж е президент на Британската академия за кино и телевизионно изкуство още от 2010-та.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Херцогинята на Кеймбридж е привидение от злато в рокля на дизайнерката Джени Пакъм и приключва визията си с елегантно прибрана коса и огромни обеци.

Според нас по-смелият ексцентричен жанр в действителност ѝ отива, а хубостта и блясъкът ѝ са почтени за холивудската сцена! Тук стопираме с комплиментите, тъй като погледът на самия Джеймс Бонд просто споделя всичко:

 джеймс бонд

Както към този момент отбелязахме, кралското семейство не бяха единствените известни посетители, които участваха на премиерата.

Били Айлиш е в компанията на брат си, които са съавтори на новата тематична ария на Джеймс Бонд, участват и Рами Малек, който влиза в ролята на злодея, Ана де Армас, Лашана Линч, Леа Сейду и, несъмнено, великия Даниъл Крейг.

Вижте на какви визии се стопираха звездните посетители на премиерата на "Смъртта може да изчака " в нашата изложба:
 Звезден искра и жанр на международната премиера на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон  Звезден искра и жанр на международната премиера на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон  Звезден искра и жанр на международната премиера на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон  Звезден искра и жанр на международната премиера на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР