Такива моменти се случват в живота на всеки - чувстваме

...
Такива моменти се случват в живота на всеки - чувстваме
Коментари Харесай

7 признака, че Вселената ви направлява към вашата съдба

Такива моменти се случват в живота на всеки - усещаме се изгубени във времето и пространството. Понякога този интервал е толкоз нескончаем, че като че ли някой би трябвало да ни даде някакъв знак, който да ни подскаже накъде да поемем.

Вселената обаче непрекъснато изпраща избрани сигнали на всички нас. Тя в никакъв случай не оставя който и да било без внимание. Просто би трябвало да се научите да разчитате знаците ѝ. Отначало не е елементарно, само че откакто усвоите това изкуство, ще се изненадате какъв брой мъдри са те.

И по този начин, ето кои са методите, по които Вселената ни води по пътя на истината:

1. Изведнъж в живота ви стартират да се случват най-неочаквани неща

Животът ви от дълго време е отегчителен и монотонен. Не се случва нищо забавно, не се запознавате с нови хора. Вече стартирате постепенно да забравяте времената, когато животът бе в разгара си.

И тогава внезапно, безусловно за един момент, всичко се трансформира фрапантно. Например приятелите ви провеждат празненство и вие се превръщате в най-важния посетител. В обкръжението ви се появяват нови хора и вие ясно разбирате, че животът прави непредвиден завой. Всичко се форсира и се движи с стремглава скорост.

Повтаряйте си: " Аз съм отворен за нови благоприятни условия и им споделям решително " Да! ". "

2. Започвате да постигате задачите си

Винаги сте знаели, че желаете да постигнете нещо или да осъществите нещо значимо. Но казусът е, че някак си не сте го желали изключително мощно. През последните години нещо във вас се е трансформирало: огънят, който бушуваше вътре във вас, последователно е загаснал. Но когато Вселената застане на ваша страна, той се разгаря с нова мощ.

Огънят стартира да гори безусловно през деня и нощем. Чувствате неизмеримо неспокойствие и мотивация, всички мисли са единствено за едно - да постигнете задачата си. Сега за вас няма спънки и оправдания - единствено напред!

Потвърдете пред Вселената, че сте разкодирали нейния сигнал. Кажете й: " Благодаря ти, че ме насочи в вярната посока в точното време! "

3. Възможностите идват от всички страни

Когато в живота ви се появяват нови хора, ще имате и нови прекарвания, а с тях – и нови благоприятни условия.

Например сърцето ви е било разрушено поради несполучлива връзка. В резултат на това сте се изолирали от света и не сте разрешили на нищо и никого ново да влезе в живота ви. Сега е време да разрушите тези стени. Смело се отваряте за нови прекарвания и нов свят. И най-важното - към нови благоприятни условия.

Вселената ви е подготвила още доста изненади и дарове. Не се съпротивлявайте. Пуснете се по течението и вижте на какво прелестно място ще ви води то.

4. Около вас се събират хора, които са ви близки по дух

Не е наложително сродните души да са родственици или близки. Те са хора, които се появяват в живота ви и внасят нещо напълно ново. Хора, които духовно четат една и съща страница от книгата на Живота.

Няма да ги сбъркате с никой различен. Когато ги срещнете, животът ви ще бъде по-динамичен и изпълнен с нов смисъл. Не е наложително да е сантиментално или по някакъв специфичен метод магично. Тези хора просто ще влязат в живота ви и ще го трансформират.

Те могат да бъдат сродните души, които сте търсили толкоз дълго време. Или може да са толкоз близки другари, че да се трансфорат и в сродни души.

Накратко, това са хората, с които ще се почувствате изненадващо леки и спокойни в сърцето си. И колкото повече такива хора ви дава Вселената, толкоз повече благоприятни условия и пътища ще се откриват пред вас.

Благодарете на Вселената: " Благодаря ти за всички тези хора, които изпълват душата ми с нови познания и мъдрост ".

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР