Такива гледки могат да се видят в Бургас заради подмяната

...
Такива гледки могат да се видят в Бургас заради подмяната
Коментари Харесай

Подмяната на кофите за отпадъци в Бургас е процес, който ще отнеме време

Такива гледки могат да се видят в Бургас поради подмяната на контейнерите за отпадък в града.
От месец септември новата компания, която завоюва публичната поръчка на община Бургас, стартира процеса по подмяната на контейнерите. Това е „ Нелсен - непорочност " ЕООД, която в продължение на пет години ще обслужва община Бургас. Дружеството завоюва социална поръчка на стойност 65 250 000 лв. .
По информация на Actualno.com, към момента Консорциум „ Титан-Бургас " се занимава с почистването, поради софтуерното време, което е нужно за промяната на едната компания с другата.
Поетапната замяна на казаните за отпадък с нови към този момент стартира. Едни от първите, които получиха новата облага са жителите на комплекс „ Меден рудник “. В началото, някои от тях имаха усложнения, поради неналичието на надписи, кой резервоар за какви боклуци служи. По-късно от общината сложиха разяснителни стикери. От тях излиза наяве, че има предмети, които са неразрешени за изхвърляне като облекла, строителни материали, рискови течности и други.

В друга част на Бургас, комплекс „ Лазур “, жители алармираха, че на избрани места, кофите за отпадък са изчезнали. Там има подземни казани, които могат да се употребяват по предопределение. Отворите на някои от тях, обаче са дребни и това затруднява хората.
Actualno.com потърси за коментар и детайлности по процеса на замяна на контейнерите за боклук, представители на дирекция “Околна среда ” към община Бургас. Очаквайте отговори на поставените въпроси в идващ репортаж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР