Takeaway.com обяви победителите в Takeaway.com Awards 2022 г. за най-добри

...
Takeaway.com обяви победителите в Takeaway.com Awards 2022 г. за най-добри
Коментари Харесай

Takeaway.com награди най-добрите ресторанти в страната

Takeaway.com разгласи спечелилите в Takeaway.com Awards 2022 година за най-хубави заведения за хранене на платформата, определени с гласове на потребителите. В България премиите се раздават за трета поредна година, като оповестените спечелили са в няколко разнообразни категории, разпределени на национално и районно равнище.

Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com, международен водач на пазара за доставка на храна, разгласи Наградите се завръщат в България за своето трето следващо издание и правят оценка заведенията на територията на страната, откроили се със своята ангажираност и отдаденост и трансформирали се в любимци на българските консуматори през миналата година.

 Takeaway.com награди най-хубавите заведения за хранене в страната

Наградите отличиха най-хубавите заведения за хранене в 14 разнообразни категории. Тази година всички спечелили бяха избрани от вота на потребителите, които имаха опция да гласоподават за над 2 500 заведения в близо 70 града в страната. Периодът на гласоподаване продължи от 14 ноември до 31 декември 2022 година

" Горди сме, че Takeaway.com Awards се организират за трета година и че не престават да печелят поддръжка както от нашите сътрудници заведения за хранене, по този начин и от потребителите. Искахме да стартираме план, който да донесе стойност на заведенията за хранене в нашата платформа, които са в основата на нашия бизнес и които през годината се отличиха с това, което оферират, с вниманието си към клиентите, само че също по този начин и с опцията постоянно да усъвършенстват и внасят иновация в своя бизнес. Същевременно с това искахме да включим в процеса и нашите консуматори, които имаха опцията да наградят обичаните си заведения за хранене дружно с нас - разяснява Юлиана Хартарска, кънтри управител на Takeaway.com в България. - Тази година сме изключително горди, че успяхме да раздадем награди в специфични категории като " Най-добър гурме ресторант " и " Най-добър здравословен ресторант ", затвърждавайки отговорността ни да предоставяме на нашите консуматори разнородни и качествени варианти, когато става въпрос за доставка на храна. "

Селекцията от отличени заведения за хранене е разнообразна и всеобхватна. От пица и бургери до суши и гурме наградените заведения за хранене са групирани на равнище обичана национална кухня и тип храна, обичан градски ресторант в главните пет града в България, както и в няколко специфични категории. Takeaway.com награди най-хубавите заведения за хранене в страната по отношение на разнообразни критерии като вид кухня и географска област. Ето по какъв начин наподобява класацията:

Най-добър ресторант по градове: Най-добър ресторант по вид кухня: Както и още няколко значими категории: " Най-добрата верига заведения за хранене в България " е оспорвана категория, която отличава вериги заведения за хранене в цялата страна, определени с вота на потребителите на Takeaway.com. Тази година достойнството да носи титлатa се пада на Street Chefs. Ресторантът е пример за подготвяне на бургери и предлага кулинарно преживяване на няколко разнообразни местоположения още от 2015 година. " Това, с което сме горди в нашия бизнес, е качеството без компромис - от храната, която предлагаме, до обслужването и дребните елементи. Прясното месо от местни производители, изпечените на място питки, свежите сосове и зеленчуци са съставките, които трансфораха Street Chefs в желан ресторант на мнозина и причина за лоялността на нашите клиенти ".

 Takeaway.com награди най-хубавите заведения за хранене в страната

Всички печеливши заведения за хранене получиха материали, удостоверяващи признанието за най-хубав ресторант на Тakeaway.com за 2022 в съответната категория, ваучери, които да предложат на клиентите, с цел да им благодарят за тяхната поддръжка, както и табела, която да бъде изложена в техните пространства, с цел да показва, че са измежду отличилите се заведения за хранене на Takeaway.com в България.

За Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY, NASDAQ: GRUB) е един от водещите международни водачи на пазара за цифрова доставка на храна. Със седалище в Амстердам компанията се концентрира върху свързването на консуматори и сътрудници посредством своите платформи. С 692 000 свързани сътрудници Just Eat Takeaway.com предлага на потребителите богат избор от храни. Just Eat Takeaway.com бързо се разрасна, с цел да се трансформира във водещ онлайн пазар за доставка на храна с интервенции в Съединените щати, Обединеното кралство, Германия, Холандия, Канада, Австралия, Австрия, Белгия, България, Дания, Франция, Ирландия, Израел, Италия, Люксембург, Нова Зеландия, Полша, Словакия, Испания и Швейцария.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР