Такава вероятност отдавна обикаля големите световни медии, включително BBC, The

...
Такава вероятност отдавна обикаля големите световни медии, включително BBC, The
Коментари Харесай

Теория на конспирацията: има ли двойници Владимир Путин

Такава възможност от дълго време обикаля огромните международни медии, в това число BBC, The Independent, New York Post, The Times of India, Al Jaseera и доста други, само че предаване, излъчено по огромната японска телевизионна мрежа TBS твърди, че догатките се основават на разбори на публични изяви на Владимир Путин с най-нова версия изкуствен интелект (ИИ).

Първото проучване залага на технология за лицево различаване и приема за пример действителното наличие на Владимир Путин на тазгодишния церемониал на Червения площад за Деня на успеха 9 май. В случая анализът на ИИ-технологията е открил 53% съвпадане с Владимир Путин, показан да инспектира Кримския мост през декември 2022 и 40% съвпадане с лицето на съветския президент, появил се в окупирания Мариупол през март 2023.

Зашеметяваща разлика с едвам 18% съвпадане демонстрира лицевото съпоставяне от Кримския мост с това в Мариупол. Заключението на предаването по японската TBS е, че съгласно такива числа, става дума за най-малко двама разнообразни души.

Второто...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР