Така те реагираха на публикация в Instagram на 52-годишната водеща

...
Така те реагираха на публикация в Instagram на 52-годишната водеща
Коментари Харесай

Журналистки показаха гърдите си и ги обсипаха с комплименти СНИМКИ 18+

Така те реагираха на обява в Instagram на 52-годишната водеща Улрика Джонсън, която се оплака от смяната в размера на гърдите си заради възрастта и намаляването на привлекателността. В допълнение към посланията, някои журналистки демонстрираха гърдите си.



Саманта Брик акцентира, че в млада възраст е мислила за увеличение на гърдите, само че е удовлетворена, че не е подхванала сходна стъпка. Според нея, дребният размер на гърдите в последна сметка има повече преимущества. „ Вие не провиснахте и нямате стрии “, обърна се към бюста си журналистката и в същото време се похвали.



Журналистката Люс Брет от своя страна изброи случаи, при които огромният размер на гърдите я е карал да се усеща неловко. „ Вбесявах се, когато хората в общуването се взираха във вас, а не в лицето ми “, напомня си журналистката. Въпреки това, с течение на времето тя приела тялото си и го оценявала такова, каквото е.



Бела Батъл споделя, че един път премерила гърдите си на кантара на празненство. „ Възнамерявам да се любувам на всяка секунда, до момента в който останете над корема ми “, шеговито отбелязва тя.

Също по този начин, по тематиката се изричат и моделите, които са попадали на „ третата страница “ на "Сън " - на нея обичайно от 70-те години се разгласяват еротични фотографии на девойки с голи гърди.

Риан Съгдън отбелязва, че гърдите й са й помогнали „ да получи повече благоприятни условия, в сравнение с всеки мъж може да даде “. „ Усетих потребността да покажа на тези хулигани, които ме назоваха плоска, че положителните неща идват при тези, които могат да чакат “, изяснява тя решението си да се снима топлес.



Пета Тод в обръщението си акцентира, че съвсем 10 години получава заплатата си с помощта на гърдите си.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР