„Така се случиха нещата, че никога в кариерата си не

...
„Така се случиха нещата, че никога в кариерата си не
Коментари Харесай

Бербатов похвали работата на Балъков в Етър

„ Така се случиха нещата, че в никакъв случай в кариерата си не съм идвал да играя във Велико Търново. Но в този момент виждам Етър по какъв начин се оправя поради Краси Балъков и им искам единствено триумфи “, съобщи една от легендите на българския футбол Димитър Бербатов при гостуването си през вчерашния ден в остарялата столица.

„ Едва ли има нещо, което не е казвано за Балъков. Аз съм играл с него, няма да не помни, че той беше индивидът, който ми центрира за гола, който вкарах на Петер Шмайхел. Краси постоянно се е държал доста добре с безусловно всички в националния тим. Продължавам да подкрепям контакт с него и когато се забележим, постоянно ми е готино. Следя изявите му като треньор сега и се веселя доста, искам му триумф в треньорската работа “, съобщи Бербатов.

Той бе във Велико Търново за представянето на своята автобиография „ По моя метод “. Близо три часа Димитър Бербатов споделя за себе си, за книгата си и раздаде стотици подписи на феновете си, огромна част от които бяха и деца. Председателят на Националния фенклуб Манчестър Юнайтед Емил Йорданов пък му подари особено рисувана за него картина на художника Христо Панев.

„ Посрещането ви беше фантастично. Наистина се усещам поласкан от метода, по който ме посрещнахте и сърдечно ви благодаря!”, обърна се към своите фенове Димитър Бербатов.

СНИМКА: Официален уебсайт на Етър
Първа лига 17 кръг, петък 30 ноември  Черно море 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР