Така президентът Румен Радев обясни „Вие какво искате – бавене

...
Така президентът Румен Радев обясни „Вие какво искате – бавене
Коментари Харесай

Румен Радев: Нечувано и невиждано! Доживяхме ГЕРБ да ме призовава да наложа вето

Така президентът Румен Радев изясни

„ Вие какво желаете – бавене и безпорядък или организация? При състояние, че отидем към служебно държавно управление, няма да мислим едвам тогава какво да вършим “, изясни той пред публицисти в Първомай, където беше посрещнат с овации.

„ Инсинуациите, че президентът избира ЦИК и придобива някакви права над нея, са евтина агитация. И преди, и в този момент президентът не избира, а назначава с декрет членовете на Централната изборна комисия, посочени от Народното събрание “, посочи Радев.

Той не даде отговор дали е подготвен със служебното държавно управление, само че увери, че ще извърши конституционните си отговорности, в случай че се стигне до там. Радев не удостовери и нито едно от имената за кандидат-премиер, които се въртят из медийното пространство.

Той изрази вяра през днешния ден българските социалисти сполучливо да оползотворят опцията си за сформиране на кабинет, с цел да отговорят на упованията на гласоподавателите.

Президентът не пропусна да честити празника на труда на българите. За идния Великден той пожела вяра, „ с цел да възродим вярата в личните си сили и страната на духа, за която всички мечтаем “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР