Така освен от хипноза оперната певица започнала да се интересува

...
Така освен от хипноза оперната певица започнала да се интересува
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате За Това, Което Разкриха За Весела Неински! Дръжте Се За Стола, Та Тя Се Оказа

Така с изключение на от внушаемост оперната певица почнала да се интересува и от различна медицина и астрология.

„ По-късно станах и първият български член на Асоциацията по фито-биофизика, което е тип различна медицина, ненапълно сходна с хомеопатията “, споделя участничката в „ Биг Брадър “.

Интересите на певицата не се изчерпват единствено дотук. Нейнски се среща персонално с индиеца Самир Кале, с цел да се трансформира в старши преподавател по енергийно лекуване с Омни. Това е най-мощната система за хармонизиране на виталните сили. Тя подсигурява най-бързо излекуване. Сеансите, които Весела е провеждала, траят не повече от 10 минути. Характерното за тези сеанси е, че те употребяват интензивно и галактическата, и земната сила.

Сега Весела е в Къщата на Големия брат. Преди 12 години тя влезе за първи път в шоуто, само че реши да си тръгне непринудено на осмия ден. Този път оперната певица е решила да остане до дъно. Още преди да стане част от шоуто, във визитката си, тя призна,че по някакъв неизвестен и за нея метод Веселената й дава информация. Така оперната певица е съумяла да предскаже земетресение. Дарбата даже й е помогнала да разбере за невярност на колегата си.

Весела Нейнски с тапия по внушаемост сн. Facebook

Нейнски показа също, че е доста прочувствена, ексцентрична, персона, изтъкана от противоположности – може да е и кифла, и боец, и бачкатор, стига да има вярната мотивация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР