Така кметът на Кърджали, зам.-председател на ДПС и зам.-председател на

...
Така кметът на Кърджали, зам.-председател на ДПС и зам.-председател на
Коментари Харесай

Глас от ДПС с уклончив отговор за връзки между Борисов и Пеевски

Така кметът на Кърджали, зам.-председател на Движение за права и свободи и зам.-председател на УС на Сдружението на общините инж. Хасан Азис по отношение на, че министър председателят Бойко Борисов и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски са ортаци.
 Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката
Логично е партията на Делян Пеевски да поддържа господин Борисов на президентските избори, те са ортаци в бизнеса и политиката – още п...
" Имаше едно изказване от президента и от премиера. За Движение за права и свободи такава тематика няма ", отговори сбито представителят на Движение за права и свободи пред bTV.
На въпрос за какво турският президент е направил послание към Движение за права и свободи, в което се загатва обаче и името на Борисов, Хасан Азис отговори:
" Винаги на нашите конференции ние каним партийните водачи и от Турция, и от Европа ".
И изясни, че в чужбина са наясно с ролята на Движение за права и свободи в българския политически и публичен живот. Участието на непознат водач пък предполагало държавническо отношение, споменавайки името на някои от държавните мъже в България.

 Борисов прекъсна брифинга на щаба, насочи обвинявания към Радев и отхвърли да дава отговор на публицисти Борисов прекъсна брифинга на щаба, насочи обвинявания към Радев и отхвърли да дава отговор на публицисти
Кой диктува на президента датата за изборите - през предходната година декември месец и кой в този момент му диктува едно отсрочване във времето. Тов...
Междувременно Движение за права и свободи ще вземе присъединяване в днешните съвещания при Радев с парламентарно показаните партии.
" Движение за права и свободи е подготвена за изборите. Тук въпросът е за представителността на изборите, които ще бъдат извършени. Другото е интензивността на вота ", разяснява Азис.
Той обаче настоя, че управляващите би трябвало да изготвят здравен протокол.
" Няма да кажа по матросовски, че общините са подготвени за изборите. Не се колебая в отговорността, само че би трябвало да има споделени отговорности за гарантиране на сигурността ", настоя Хасан Азис.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР