Тъжно завръщане направи Пол Погба. Френският национал се завърна на

...
Тъжно завръщане направи Пол Погба. Френският национал се завърна на
Коментари Харесай

След 390 дни Погба се завърна като титуляр… и отново се контузи

Тъжно завръщане направи Пол Погба. Френският национал се завърна на терена като титуляр за Ювентус след 390 дни пауза, само че записа едвам 20 минути игра.

След дълго възобновяване от разнообразни контузии, Погба влезе като запаса за Юве против Севиля в първия полуфинален конфликт от шампионата Лига Европа в четвъртък и даже означи изравнителния гол.

Снощи 30-годишният футболист бе деклариран измежду титуляритге на „ Старата госпожа “ против Кремонезе от 35-ия кръг на италианската Серия. Още в 20-ата минута обаче се свлече на земяна след разтежение в крайници. Четири минути по-късно напусна терена със сълзи на очите и бе наложително сменен от Аркадиуш Милик.

 Снимка: БГНЕС/EPA

Погба има едвам 159 изиграни минути за „ Старата госпожа “ през този сезон.

За последно френският полузащитник започва от първата минута с екипа на Манчестър Юнайтед против Ливърпул през април предходната година. Тогава той прекара едвам 10 минути на игрището в онази среща, преди да получи травма.

 Снимка: БГНЕС/EPA

Юве въпреки всичко стигна до трите точки след триумф с 2:0 и попаденията на Николо Фаджоли и Глейсон Бремер. С триумфа отборът продължава да заема второто място с 69 точки и макар катаклизмите през сезона, съвсем несъмнено ще играе в Шампионската лига. Петият Милан е на 8 точки три кръга преди края на шампионата.

Кремонезе остана предпоследен с 24 точки, на 6 от зоната за избавление.

Етикети: контузияПол ПогбаСерия АЮвентус
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР