Тъжните и тежки новини почти винаги идва като гръм от

...
Тъжните и тежки новини почти винаги идва като гръм от
Коментари Харесай

Почина актьорът от Черната пантера Чадуик Боузман

Тъжните и тежки вести съвсем постоянно идва като гръм от ясно небе. Точно по този начин пристигна и тази за гибелта на Чадуик Боузман (1977 - 2020 г.).
 Чадуик Боузман, Черната пантера и провокациите да си артист
Черната пантера и провокациите на актьорската специалност

Актьорите не са това, което мислим, че са

В формалните профили на артиста в обществените мрежи беше публикувано известие, съпроводено с негова черно-бяла фотография, от което разбираме за гибелта му. Според написаното, през 2016 година Боузман е бил диагностициран с рак на дебелото черво в трети етап.

След четиригодишна борба с заболяването през вчерашния ден, 28 август, Чадуик Боузман е умрял в дома си, обкръжен от брачната половинка и фамилията си.

на Авг 28, 2020 в 7:11 PDT

Актьорът оставя зад себе си функции във филми като " Номер 42-ри " (2013 г.) " Историята на Джеймс Браун " (2014 г.), " 21 моста " и Da 5 Bloods на Спайк Лий. Най-голяма популярност обаче му донесе ролята на Т`Чала в " Черната пантера " и няколко кино лентата за Отмъстителите.
 Кой е индивидът зад маската на Черната пантера
Кой е индивидът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Новината за гибелта на 43-годишния Боузман ни изненадва, тъй като до този миг артистът не е споделял в общественото пространство за заболяването си. Wakanda Forever...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР