Тъжната истина за отношенията е, че те рядко са перфектни.

...
Тъжната истина за отношенията е, че те рядко са перфектни.
Коментари Харесай

Ето 10 начина, по който се държи жена, която вече не обича мъжа до себе си

Тъжната истина за връзките е, че те рядко са съвършени. Доста от връзките нямат привилегията да са като по конец, защото хората, които ги основават, не са без неточност.
Но множеството от връзките си наподобяват по тяхната динамичност. Срещаш се с някого, харесваш го, след това се влюбваш и консумирате тази обич, до момента в който не свърши при единия от двата или и при двамата.
Колкото по-рано разпознаете признаците на разлюбването, толкоз по-малко ще ви боли сърцето след раздялата.

1. Изглежда апатична
Чувствате, че тя не поставя никакви старания и усещате, че любовта към вас постепенно умира. Сякаш е изгубила интерес към живота като цяло, само че в действителност тя е изгубила интерес към вас.

2. Вече не ви прави похвали за външния тип
Първоначално физическото привличане е това, което събира множеството двойки. Преди половинката непрекъснато ви повтаряше, че изглеждате толкоз хубав, а в този момент се чудите дали въобще ви вижда. Ако не сте чували неотдавна добра дума за себе си, то най-вероятно тя към този момент не ви намира за прелъстителен.

3. Не поставя към този момент старания за връзката ви
Тя вижда, че връзката ви умира и изсъхва и не поставя никакви старания, с цел да я избави от мудна и мъчителна гибел. Изобщо не й пука дали вие двамата се карате от самото начало. Да не приказваме, че към този момент няма самообладание, нито предпочитание да позволява неизяснени неща посред ви.

4. Комуникацията е необичайност посред ви
Общуването е основата на мощните връзки. Двойка, която има открита връзка, е по-вероятно да оцелее за разлика от двойките, които не споделят между тях. Ако вие и вашата нежна половинка към този момент не се радвате на дълбоки и смислени диалози, това значи, че тя евентуално е изгубила интерес към вас и връзката ви.

5. Тя прави каквото желае, без да се преценява с вас
Вашите мисли и усеща са без значение за нея. Тя ще направи това, което желае, без значение от това по какъв начин ще ви накара да се чувствате. Дори дейностите й в последна сметка да ви навредят, за нея това няма да е проблем, тъй като тя към този момент не ви обича.

6. Вече не е признателна за жестовете ви към нея
Доскоро е скачала от наслада, когато й поднесете цветя или подарък. Вълнувала се е, когато я каните на среща. Днес обаче вашите жестове срещат нейното равнодушие.

7. Вие сте постоянно основател на диалозите
Ако в последно време чувствате, че вие сте този, който се пробва да стартира диалози, тогава би трябвало да се притеснявате. Ако тя ви обичаше към момента, щеше да желае да приказва с вас за всяко нещо под слънцето. Или пък да попита за мнението и мислите ви.

8. Не се пробва да ви накара да се почувствате специфични
Доскоро е правила благи и сантиментални неща за вас, само че нещата към този момент са разнообразни. Не й пука дали сте щастливи или нещастни и не тъй като е гадна и злобна, а тъй като явно тя не се усеща щастлива.

9. Спряла е да търси вниманието ви
В предишното непрекъснато се опитваше да комуникира с вас и може би ви е считала за център на нейната галактика. Сега обаче тя съвсем не признава вашето битие. Освен това към този момент не търси вниманието ви, тъй като към този момент не се нуждае от него.

10. Физическата фамилиарност е необичайност
Целувки. Прегръдки. Размяна на милувки в спалнята. Това са неща от предишното. Когато физическата фамилиарност стартира да изчезва, може да бъдете сигурни, че връзката ви не върви към положително.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР