Тъжна ирония – това вероятно е фразата, която най-добре описва

...
Тъжна ирония – това вероятно е фразата, която най-добре описва
Коментари Харесай

Превръщат Squid Game в истинско риалити, вече има ранени участници

Тъжна подигравка – това евентуално е фразата, която най-добре разказва самодейността на Netflix да трансфорат хитовия си сериал Squid Game в същинско риалити.

Милионите почитатели на Squid Game знаят, че шоуто съставлява мрачна и красноречива рецензия на капиталистическия строй: поредицата наблюдава ориста на редица участници в смъртоносно риалити предаване, които са подготвени да заплатят с всичко – даже и живота си, за шанса да завоюват огромна парична премия. Сериалът натъртва на обстоятелството, че въпреки избрани състезатели да вземат участие по своя воля, доста други са принудени от финансовата си мизерия. 

Виж още: Skrillex сплотява сили с Bladee за най-хубавото ново парче тази седмица

Точно затова бе изненадващо, когато предходната година от Netflix оповестиха, че ще продуцират същински риалити формат, въодушевен от Squid Game, с премия от главозамайващите 4,65 милиона $. Разбира се, от стрийминг платформата побързаха да уверят всички, че Squid Game: The Challenge (както се споделя новото предаване) ще бъде изцяло безвредно начинание за всички участници. След като фотосите стартираха преди няколко седмици обаче се оказа, че това заричане май не е било изцяло правилно.

Според източниците на британските таблоиди The Sun и The Mirror игрите в Squid Game: The Challenge към този момент са довели до пострадването на няколко участника. „ Състезателите бяха подготвени да подценен физическите си благоприятни условия, с цел да сграбчен огромната премия, “ споделя очевидец пред The Sun. „ Една от игрите се организираше при доста ниски температури и имаше хора, които получиха хипотермия. Беше като военна зона: трябваше да ги изкарват на носилка, а те плачеха, тъй като бяха пристигнали с концепцията, че ще станат милионери. “

Виж още: ВИЖ кой ще изиграе Майкъл Джаксън в нов биографичен филм 

От Netflix на собствен ред побързаха да опровергаят изказванието със следното обществено изявление: „ Макар на снимачната площадка да бе доста студено (и участниците бяха предизвестени за това), всички изказвания за съществено засегнати състезатели са погрешни. Дълбоко ни е грижа за сигурността на нашите участници и екип, заради което взимаме нужните защитни ограничения. “ Пред списание Variety представител на платформата добави, че досега единствено един играч в шоуто е получил по-сериозна травма (в резултат от конфликт със стена). По негови думи, с изключение на това, единствените други пострадвания били краткотрайни измръзвания на пръстите. 

Каква е истината следва да разберем, само че в това време фотосите на Squid Game: The Challenge не престават с цялостна мощ.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР