Taco Bell е синоним на такос, но може би не

...
Taco Bell е синоним на такос, но може би не
Коментари Харесай

Има чисто нов артикул за закуска, идващ в Taco Bell

Taco Bell е синоним на такос, само че може би не заран. Това най-сетне се трансформира.

За първи път Taco Bell прибавя тако за закуска към менюто си от 12 октомври за стеснен интервал от време. За 1,49 $ всеки, такосът включва яйца и сирене, с алтернатива за прибавяне на бекон, наденица или картофи, сгънати в препечена тортила.

През миналата година Taco Bell се концентрира върху популяризирането на своето меню за закуска в разгара на засилената конкуренция от други вериги за бързо хранене, като McDonald's и Wendy's. Taco Bell даже притегли комика Пийт Дейвидсън да се извини за някои от предишните си неуспехи в храната за закуска, като доста клеветения Waffle Taco.

Продажбите на закуски са скочили с 9% след излъчването на рекламите, като Taco Bell похвали акцията и Davidson за обрата. Той ще бъде включен в нови места за менюто за закуска по-късно този месец, като Taco Bell нервира, че ще има „ горещо отношение към най-важното хранене за деня “.

Закуската става все по-важна за Taco Bell, откогато я върна в менюто през 2021 година след къса пауза, провокирана от пандемия. Но продажбите на закуска изостават спрямо други вериги, като McDonald's, съгласно която продуктите за закуска съставляват към 25% от приходите ѝ. Само 6% от продажбите на Taco Bell идват от закуска, разкри веригата по-рано.

Увеличаването на закуската е мъдро бизнес решение. Скорошен отчет на изследователската компания NPD Group разкри, че бизнесът за сутринта е останал постоянен през второто тримесечие на 2022 година, до момента в който обядът и вечерята са намалели на фона на възходящите цени на менюто.

Taco Bell Pete Davidson рекламна акция за закуска Тако Бел

Taco Bell също по този начин разгласи, че в чест на Националния ден на такото, че връща своята абонаментна стратегия Taco Lover’s Pass единствено за два дни. Клиентите могат да закупят пропуск за $10, който им дава едно гратис тако, в това число такос за закуска, за идващия месец. Офертата стартира във вторник и завършва в сряда.

Единствената измама е, че клиентите би трябвало да бъдат записани в програмата за цифрови награди на Taco Bell. Промоцията има за цел да притегли клиенти с гратис тако с вярата, че ще прибавят повече към поръчката си и ще усилят сумата, която харчат в ресторанта. Той също по този начин дава на притежателите на заведения за хранене данни за навиците за поръчване, което оказва помощ да се насочат към посетителите с персонализирани предложения.

Yum Brands (YUM), която има веригата за тако, сподели в предходен диалог за облагите, че се стреми да усили цифровите продажби тази година с повече извънредни артикули, като тази. Потребителите на приложението, записани в неговата стратегия за преданост, харчат 35% повече спрямо преди да се причислят, сподели компанията. Към август цифровите поръчки към този момент възлизат на 7 милиарда $, или съвсем половината от световните продажби на Taco Bell.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР