Т.нар. “акумулаторни залози са едни от най-търсените сред феновете на

...
Т.нар. “акумулаторни залози са едни от най-търсените сред феновете на
Коментари Харесай

Акумулаторни залози - какво представляват и как да ги включим в играта си

Т.нар. “акумулаторни залози ” са едни от най-търсените измежду почитателите на хазарта. В предишното, а и понастоящем, към момента имаме навика да ги назоваваме “залози вид права колонка ”, защото действително те съставляват точно това - избран брой срещи, които играем в колонка и търсим познаване на крайния им излаз. В този текст ще приказваме точно за този вид залози и за какво те могат да бъдат същинско предизвикателство.

Да се залага постоянно е по-интересно, когато го вършим с
бонус. Така можем да увеличим своята банка и да разполагаме с повече средства, с които да играем. В сегашния миг Bwin разполага с някои в действителност апетитни предложения, а повече за тях можете да научите на следния линк: .

 
Какво би трябвало да знаем за акумулаторните
залози
Този вид
залози не са изключително сложни за схващане, защото съставляват допустимо най-семпъл метод да играем. Акумулаторните залози съставляват колонка, в която сме отбелязали предвиждания за няколко разнообразни срещи или събития. Когато сме подготвени със своята селекция, умножаваме всички коефициенти, с цел да получим крайна ставка, с която ще играем. Така можем да изчислим и каква би била облагата ни, в случай че успеем да се поздравим с триумф.

 

Какви обаче са заплахите при генерирането на сходен
залог?

Както евентуално можете да се досетите, колкото повече събития сте добавили към своята колонка, толкоз по-голям е шансът някой от тях да ви издъни. При акумулаторните
залози на практика нямате право на неточност, тъй като всяка една неверна прогноза проваля цялата колонка. Поради това би трябвало да сте деликатни да не добавяте прекалено много срещи към колонката си. Нашият съвет е да се ограничите с най-много 3-4 събития, тъй като всяка една численост над тази прави колонката в действителност рискована.

 
Как да подберем събитията за акумулаторен
залог?
В взаимозависимост от риска, който сте подготвени да предприемете, би трябвало да внимавате какъв вид събития ще добавите към своята колонка. Както добре знаете, колкото по-високи са коефициентите на определените срещи, толкоз по-трудни са те за познаване. И затова - рискът за несполучлива колонка се усилва.

Ако желаете да предприемете сдържан риск, съветваме ви да не включвате в колонката си събития със ставки по-високи от 1.50. Те съставляват доста по-висок риск, а когато играем и с няколко събития по едно и също време, рисковете стават още по-значителни.

В случай че желаете да заложите по-голяма сума, акумулаторният ви
залог би трябвало да бъде с даже по-ниски коефициенти. Да, по-малките ставки вещаят по-малка облага, само че в случай че заложената сума е забележителна, тогава облагата също ще бъде добра.

Ако сте новобранци в областта на акумулаторните
залози, а и в залозите като цяло, съветваме ви да бъдете по-внимателни първоначално, с цел да не се разочаровате прекомерно бързо. При липса на опит или задоволително умения, започнете с по-лесни срещи, които бихте имали по-голям късмет да познаете. Не се хвърляйте прекомерно бързо в дълбоките води, тъй като правата колонка крие някои опасности, които ще опознаете с натрупването на повече опит.

 
Заключение - коства ли си да играем акумулаторни
залози?
Със сигурност правата колонка е един от обичаните сегменти на играчите, когато става дума за спортни
залози. Умножението на коефициентите прави опциите за облага отлични, стига да имаме задоволително шанс да подберем верните мачове. Това обаче не е най-лесното нещо, тъй като колкото повече събития имаме, толкоз по-голям е шансът да създадем неверна стъпка и да провалим колонката си. Същевременно рисковете са оправдани, тъй като акумулаторните залози могат да ни донесат апетитни облаги.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР