Сюзън Сарандън е американска актриса, носителка на наградата Оскар и

...
Сюзън Сарандън е американска актриса, носителка на наградата Оскар и
Коментари Харесай

Една велика актриса става на 71: Сюзън Сарандън - женственост, дързост и непоколебимост

Сюзън Сарандън е американска актриса, носителка на премията Оскар и през днешния ден, на 4 октомври, рожденичка, която навършва 71 години.

Тя е една от най-отявлените бунтарки и политически активистки в Холивуд. Получава смъртни закани поради митингите си против войната в Ирак дружно с Джейн Фонда, Шон Пени дългогодишния си сътрудник Тим Робинс.

Сарандън е родена в Джаксън Хайтс, Куинс, Ню Йорк. Тя е най-голямата от девет деца с родители Ленора Мари Крисионе (1923) и Филип Лесли Томлин (1917 – 1999), рекламен изпълнителен и ефирен продуцент и певица в нощен клуб.

| Вижте повече фотоси на невероятна Сюзан Сарандън ТУК |

Сарандън стартира кариерата си през 1970 година във кино лентата "Джо ", преди да се появи в сапунена опера A World Apart (1970-71). През 1975 година тя взе участие в паметната класика на кино лентата The Rocky Horror Picture Show. Тя е номинирана за Оскар за най-хубава актриса за Атлантик сити (1980), Телма и Луиз (1991), Миро Лоренсо (1992) и Клиентът(1994), преди да завоюва за Осъденият на гибел идва (1995).

Тя също по този начин е спечелила Наградата БАФТА за най-хубава актриса в основна роля за Клиента и на артистите Screen, премия на Гилдията за най-хубава актриса за Осъденият на гибел идва.
Сюзън Сарандън: На 70, а още по-секси и все по този начин дръзка на аления килим в Кан Сюзън Сарандън прикова погледите с смело деколте и секси рокля Най-добре облечените звезди на блестящите награди "Еми "
Докато е в колежа, тя се среща със своя съученик Крис Сарандън и двойката се дами на 16 септември 1967 година Те се развеждат през 1979 година, само че резервира фамилното си име Сарандън. След това тя има връзка с Луи Мал. Сарандън е имала връзка с музиканта Дейвид Бауи към времето, когато работят дружно по кино лентата The Hunger (1983), която тя разказва като „ в действителност забавен интервал. “

В средата на 1980-те Сарандън се среща с италианския режисьор Франко Амури, от който има щерка – актрисата Ева Амури, родена на 15 март 1985 година

От 1988 до 2009 година Сарандън е по отношение на артиста Тим Робинс, с който тя се среща, до момента в който са на фотосите на „ Бул Дърам “1988 година Те имат двама сина – Джак Хенри (роден на 15 май 1989) и Майлс Гътри (роден на 4 май 1992 г.). На 1 март 2014 година излиза документалният филм „ Storied Streets “, продуциран от Сарандън и режисиран от Джак Хенри Робинс. Филмът се занимава с бездомните в Съединените щати.

Сарандън се разделя с Робинс през 2009 година След разпадането на връзката им, тя незабавно стартира връзка с Джонатан Бриклин, наследник на Малкълм Бриклин. Сарандън и Бриклин се разделят през 2015 година

| Вижте повече фотоси на невероятна Сюзан Сарандън ТУК |
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР