Сянката на трети човек изплува при раздялата на доктор Енчев

...
Сянката на трети човек изплува при раздялата на доктор Енчев
Коментари Харесай

Теди Велинова ревнувала бясно д-р Енчев от знойна красавица

Сянката на трети човек изплува при раздялата на лекар Енчев и Теди Велинова, макар че лекарят отхвърля сходна опция. Оказа се, че макар привидната естетика, доктор Енчев и Теди са живеели на ръба на раздялата цели 3 години, научи ПИК.

Проблемите посред им се зародили още по време на втората бременност на Велинова, която подари хирурга с щерка София през февруари 2017 година През деветте месеца, предшествали раждането, типично за доста дами в това състояние, Теодора станала прекомерно мнителна към брачна половинка си. Вероятно е имала мотив за това, тъй като не е неистина - около работата си по през целия ден той е заобиколен от красиви дами.



Янита Янчева (снимка: Инстаграм)

Отношенията на доктор Енчев с една от пациентките му почнали да се набиват като бодил в очите на Велинова. Още повече, че въпросната дама има едно от най-сексапилните тела в България, а и по света.

Става въпрос за участничката в рисковото риалити "Сървайвър " Янита Янчева. Апетитната русокоска e фитнес гуру и е българката с най-вече почитатели в обществената мрежа "Инстаграм " - следват я 1.5 милиона души, повече даже от Николета Лозанова и Митко Бербатов взети дружно.



Янита Янчева (снимка: Инстаграм)

Теди Велинова почнала да намира за подозрителни честите визити на Янита в кабинета на доктор Енчев. "Всичко е почнало от ревнивост и непрекъснато мрънкане. Напрежението е ескалирало, когато сървайвърката почнала да популяризира продуктите за кожа на доктора. Но кой не би желал да бъде рекламиран отстрани с милион и половина почитатели? ", разясняват осведомени.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР