Свят Вече е ясно, Байдън излиза срещу Тръмп в САЩ

...
Свят Вече е ясно, Байдън излиза срещу Тръмп в САЩ
Коментари Харесай

Вече е ясно, Байдън излиза срещу Тръмп в САЩ

Свят Вече е ясно, Байдън излиза против Тръмп в Съединени американски щати Бърни Сандърс през днешния ден публично поддържа кандидатурата на Джо Байдън за президентските избори  Николай Киров 13 април 2020, 23:02  Вече е ясно, Байдън излиза против Тръмп в Съединени американски щати Източник: Getty Images/Guliver
мериканският сенатор от Върмонт Бърни Сандърс през днешния ден публично поддържа кандидатурата на Джо Байдън за президентските избори в Съединени американски щати. Това стана на взаимна онлайн изява с някогашния вицепрезидент.

"Призовавам всички американци, приканвам всеки демократ, приканвам всеки самостоятелен, приканвам доста от републиканците да се обединим в тази акция за поддръжка на твоята кандидатура, която аз утвърждавам ", сподели Сандърс.

"Супер вторник " в Съединени американски щати - Има ли кой да победи Доналд Тръмп

Тази поддръжка е от решаващо значение за Байдън, който би трябвало да преодолее идеологическото разделяне в Демократическата партия и наесен да сплоти гласоподавателите против президента Доналд Тръмп.

По време на конкуренцията за номинацията на демократите Байдън и Сандърс сблъскаха вижданията си по политически въпроси като проекта за всеобхватно опазване на здравето.

Одобрението на кандидатурата на Байдън контрастира с продължителното опълчване през 2016 година сред Сандърс и Хилари Клинтън, която тогава завоюва номинацията.

Страшният социалист Сандърс заплашва Съединени американски щати с „ революция”

Сандърс поддържа Клинтън едвам след края на дълго проточилата се конкуренция и в изискванията на яростен спор за платформата на Демократическата партия, траял чак до лятната партийна конференция.

Появявайки се дружно с Байдън на разграничен на две екран, Сандърс сподели, че "не е загадка, че ти и аз имаме разлики ".

Бившият юрист на Тръмп: Той е расист, изнудвач и лъжец

Сандърс обаче посочи продължаващата взаимна работа сред двата лагера по няколко политически въпроси като съображение за поддръжката на кандидатурата на Байдън.

Сандърс акцентира, че първокачествен приоритет е да бъде надвит Тръмп.

"Трябва да създадем Тръмп президент с един мандат ", съобщи Сандърс. "Ще направя всичко по силите си това да се случи ".

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: Съединени американски щати .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Задължиха веригите да оферират родни артикули по щандовете  1 Отпада срокът за заявление по схемата 60/40  1 Как да пазарим рационално и съхраняваме храната  1 Едноличните търговци остават без помощи --> Пaрите ни  Задължиха веригите да оферират родни артикули по щандовете Задължиха веригите да оферират родни артикули по щандовете  Отпада срокът за заявление по схемата 60/40 Отпада срокът за заявление по схемата 60/40  Как да пазарим рационално и съхраняваме храната Как да пазарим рационално и съхраняваме храната  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Четири страни облекчават ограниченията против ковид - Теми в развиване | Vesti.bg Четири страни облекчават ограниченията против ковид - Теми в развиване | Vesti.bg  Цветница е! Имен ден честват... Цветница е! Имен ден честват...  <br> Никога <strong> не сядайте </strong> на <strong> леглото си </strong> с <strong> облеклата </strong>, с които сте били <strong> на открито </strong> <br>
Никога не сядайте на леглото си с облеклата , с които сте били на открито
 Необичайните ограничения на страните против COVID-19 Необичайните ограничения на страните против COVID-19 Последни  Джо Байдън Вече е ясно, Байдън излиза против Тръмп в Съединени американски щати  Страх от китайско усвояване в Европейски Съюз, ударен от ковид Страх от китайско усвояване в Европейски Съюз, ударен от ковид  Арест в Ниш за заразяването на 139 души с ковид Арест в Ниш за заразяването на 139 души с ковид  <p>Хиляди подправени мейли от името на Министерство на здравеопазването, ГДБОП проверява</p> Хиляди подправени мейли от името на Министерство на здравеопазването, ГДБОП ревизира  Три сюжета за рецесията след ковид в България Три сюжета за рецесията след ковид в България  След репортаж на NOVA, Делян Пеевски подарява 60 000 лева на АГ болничното заведение във Варна След репортаж на NOVA, Делян Пеевски подарява 60 000 лева..  <p>Родителите на братя Домусчиеви с обилно подаяние в Ловеч</p> Родителите на братя Домусчиеви с обилно подаяние в Ловеч  Жан-Клод Юнкер Юнкер за Европейски Съюз: Не сме научили нищо  Ученик от Пловдив отива на съд за тероризъм Ученик от Пловдив отива на съд за тероризъм  Защо се причестяваха с обща лъжичка в „ Света Неделя ” Защо се причестяваха с обща лъжичка в „ Света Неделя ”  Лука Михов: Не съумях да покажа, че аз съм най-хубавият готвач Лука Михов: Не съумях да покажа, че аз съм най-хубавият...  Вече 685 са случаите на ковид в България Вече 685 са случаите на ковид в България  Пета градска болница още веднъж приема пациенти от през днешния ден Пета градска болница още веднъж приема пациенти от през днешния ден  COVID-19: Защо в Германия не стана като в Италия COVID-19: Защо в Германия не стана като в Италия  Чавдар Маринов Борисов уволни зам.-министъра на земеделието Чавдар...  Освободиха шефа на болничното заведение в Гоце Делчев Освободиха шефа на болничното заведение в Гоце Делчев  Изгониха търговци от Женския пазар, не спазвали ограниченията против COVID-19 Изгониха търговци от Женския пазар, не спазвали ограниченията...  Ferrari Roma Ferrari печели по над 86 000 евро на кола  COVID-19 по света: Над 430 хиляди души са оздравели, смъртните случаи понижават COVID-19 по света: Над 430 хиляди души са оздравели...  Три нови позитивни проби ковид в Банско Три нови позитивни проби ковид в Банско Всичко от през днешния ден Виц на деня - Шефе, ще има ли заплата този месец? - За какво ти е, всичко е затворено. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин 81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин  В Турция коронавирусът излиза отвън надзор В Турция коронавирусът излиза отвън надзор  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив Водещи вести  Вече 685 са случаите на ковид в България Вече 685 са случаите на ковид в България  Нова жертва на ковид – 43-годишен мъж от Пещера Нова жертва на ковид – 43-годишен мъж от Пещера  <p>Как 4 страни в Европа&nbsp;облекчават ограниченията против коронавируса</p> Четири страни облекчават ограниченията против ковид  Три нови позитивни проби ковид в Банско Три нови позитивни проби ковид в Банско  <p>Отново проблем с COVID-19 в Китай</p> Отново проблем с COVID-19 в Китай  COVID-19: Защо в Германия не стана като в Италия COVID-19: Защо в Германия не стана като в Италия  <p>Родителите на братя Домусчиеви с обилно подаяние в Ловеч</p> Родителите на братя Домусчиеви с обилно подаяние за здравно съоръжение в Ловеч  Арест в Ниш за заразяването на 139 души с ковид Арест в Ниш за заразяването на 139 души с ковид  Жан-Клод Юнкер Юнкер за Европейски Съюз: Не сме научили нищо  <p>Хиляди подправени мейли от името на Министерство на здравеопазването, ГДБОП проверява</p> Хиляди подправени мейли от името на Министерството на здравеопазването, ГДБОП ревизира  Три сюжета за рецесията след ковид в България Три сюжета за рецесията след ковид в България Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР