Свят Шокиращи данни за здравеопазването в Русия В 35% от

...
Свят Шокиращи данни за здравеопазването в Русия В 35% от
Коментари Харесай

Шокиращи данни за здравеопазването в Русия

Свят Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия В 35% от съветските лечебни заведения няма канализация  Николай Киров 27 февруари 2020, 13:51  В Съединени американски щати сътвориха ваксина против ковид
В Съединени американски щати сътвориха ваксина против ковид
 Пекин: Коронавирусът може да не се е появил в Китай
Пекин: Коронавирусът може да не се е появил в Китай
 Потвърдиха случай на ковид в Румъния
Потвърдиха случай на ковид в Румъния
 Коронавирус в Гърция и Австрия, умрял във Франция
Коронавирус в Гърция и Австрия, умрял във Франция
 Коронавирус: Как живеят хората под обсада в Италия
Коронавирус: Как живеят хората под обсада в Италия
 Дъфи: Бях изнасилена, дрогирана и държана в плен
Дъфи: Бях изнасилена, дрогирана и държана в плен
 Първи случай на ковид в Румъния
Първи случай на ковид в Румъния
 Почина Хосни Мубарак
Почина Хосни Мубарак

метната палата на Русия оповести шокиращи данни за здравната система на страната.

„ От 116 865 здания, в които се оказва здравна помощ, 14% се намират в спешно положение, в 30,5% няма тръбопровод, в 52,1% липсва топла вода, в 41,1% не е налице централно отопление, 35% нямат канализация, а в 47% не обезпечен досегаемост за инвалиди”, сочи отчетът на съветската Сметна палата, представен от ТАСС.

За въпросните 14% от лечебните заведения, които се намират в спешно положение, са нужни реорганизация или повсеместен ремонт.

Русия съди производител на презервативи за реклама

Данните на Сметна палата също по този начин сочат голям дефицит на профилиран медицински личен състав и лекари в Русия.

На всеки 10 хиляди руснаци се падат едвам по 37 лекаря, само че не всички имат нужната подготовка. Например 7,1% от детските доктори не са квалифицирани педиатри.

Епидемията от СПИН в Русия се разраства

„ Същевременно обезпечаването на системата с висококвалифицирани експерти, от които зависи животът на хората, е една от предпочитаните области на здравеопазването”, показват от съветската Сметна палата.

Особено сериозен е казусът с достъпа до здравна помощ в дребните обитаеми места, чието население постоянно би трябвало да пътува повече от час, с цел да получи такава.

Русия е в рецесия, само че не и Путин

Целта на отчета е проблемите на здравната система да бъдат преодолени до 2024 година, като нужните вложения за нейното реализиране се правят оценка на повече от 1,7 трилиона рубли (24 милиарда евро).

Водката е отговорна за високата смъртност измежду съветските мъже

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: Русия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
16 коментара  1 Правят указател на домоуправителите  1 Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  1 Сачева: Не може хората сами да вземат решение да излязат в карантина  1 Имаме най-ниските цени за пътища в Европа --> Пaрите ни  Правят указател на домоуправителите Правят указател на домоуправителите  Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  Сачева: Не може хората сами да вземат решение да излязат в карантина Сачева: Не може хората сами да вземат решение да излязат в карантина  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас  <br> Захлаждане и рисково време през днешния ден <br>
Захлаждане и рисково време през днешния ден
 <br> Зодии, с които е по-лесно да се живее <br>
Зодии, с които е по-лесно да се живее
 <br> Мерил Стрийп е <strong> неузнаваема </strong> и с нов цвят на косата. Вижте я <br>
Мерил Стрийп е неузнаваема и с нов цвят на косата. Вижте я
Последни  Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната пораства Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната...  <p>Култовото предаване &bdquo;Сладко отмъщение&ldquo; за завръща в ефира</p> Култовото предаване „ Сладко възмездие “ за...  Иван Тодоров Шефът на " ТАД Груп " Иван Тодоров на независимост против 100...  <p>Италия в плен на <strong>коронавируса</strong>, папа Франциск<strong> &quot;леко болен&quot;</strong></p> Италия в плен на ковид, папа Франциск "леко...  Иван Гешев Гешев: Политиците да решат коя страна избират  <p><strong>Атанаска:</strong> Тази специалност е моето призвание</p> Атанаска: Тази специалност е моето предопределение  <p>Прераждане за иконата измежду &quot;горещите&quot; хечбеци</p> Прераждане за иконата измежду "горещите " хечбеци  Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия  <p>Двама готвачи в люта </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР