Свят Джени Суши: Да си понесе отговорността, Кубрат: Ръце не

...
Свят Джени Суши: Да си понесе отговорността, Кубрат: Ръце не
Коментари Харесай

Джени Суши: Да си понесе отговорността, Кубрат: Ръце не целувам

Свят Джени Суши: Да си понесе отговорността, Кубрат: Ръце не целувам Според Дженифър Равало боксьорът не съжалявал за стореното, Пулев отговори: Не мога да се оправдавам, до момента в който тя реши да одобри  Жанета Нейкова 15 май 2019, 10:15
скам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи. Това съобщи извънредно пред NOVA репортерката Дженифър Равало (Джени Суши).

Адвокатът на Суши - Глория Олред изясни какви са вероятните наказания за българският боксьор след решението на Спортната комисия в Калифорния.

Отнеха лиценза на Пулев и го наказаха за целувката

"Те (Комисията) имат няколко варианти – да продължат прекъсването на лиценза от март, могат да му вземат лиценза за Калифорния, могат да му наложат финансова санкция или да изберат друго”, сподели тя.

Адвокатката отхвърли изказванията, че са подали иск за погашение на огромна сума пари, както и че са подали престъпно недоволство в прокуратурата. "Нямаме подобен проект към този миг. Също по този начин не сме подали и престъпно недоволство към прокуратурата”, изясни тя.

Според Дженифър Равало боксьорът не съжалявал за стореното, макар думите му пред Спортната комисия на Калифорния.

”Той сподели единствено че се извинява, тъй като го санкционират. Мисля че трябваше да му лишават лиценза за по-дълго време. Не мисля, че съжалява. Ако беше по този начин, щеше да ме потърси по-рано, вместо да приказва неистини за мен”, сподели тя.

Репортерката съобщи, че има фотоси от чатове с приятелката на Кубрат Пулев – Андреа .

"Тя ми написа дали майка ми се гордее с мен, на български също ме наскърбява с тази дума. Когато те тормозят в интернет се чувстваш самичък, страхуваш се. Няма лице зад заканите. Бях доста уплашена. Никога преди не ми се е случвало такова нещо”, съобщи тя.

Адвокат Олред беше безапелационна, че случилото се сред Суши и Пулев след изявлението е полов тормоз.

По време на чуването Кубрат Пулев разгласи, че в действителност целувките били две. Втората се случила на афтърпартито в хотела. Суши обаче сподели, че не си спомня.

"В този миг бях прочувствен. В последна сметка в случай че тогава не съм прочувствен – не знам по кое време би трябвало да съм”, разяснява той.

По отношение на изказванията, че е допустимо Равело и юристът й да заведат иск за обезщетение, Пулев разяснява:

"Не считам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Ако човек желае да вземе, той би трябвало първо да даде. Те желаят да вземат нещо и да създадат нещо, в случай, че не са дали нищо. Искат да ми спрат правата - хубаво, ще ми спрат правата, само че на какво съображение. Грешката е неточност, аз скърбя. Извиних се пред Комисията, както и на нейната адвокатка, и на цялото общество. Осъзнах си грешката. Аз не мога да се оправдавам, до момента в който тя реши да одобри. Няма да им коленича, аз ръце не целувам. В последна сметка нито съм направил ликвидиране, нито съм направил нещо, което даже е подсъдимо”, разяснява Пулев.

"Това е едно доста тежко наказване – прекъсване на правата за шест месеца, по-късно санкция, образование и още едно чуване на 22 юни. Смятам обаче, че Суши може да заведе и иск за пари”, сподели основният треньор на българските национални тимове по бокс Михаил Таков в ефира на предаването "Здравей, България”.

Още по тематиката вижте и във видеото нагоре.



Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Жанета Нейкова Източник: Кубрат Пулев Джени Суши
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР