Свръхпечалбите във всички сектори, в които има монополи и картели

...
Свръхпечалбите във всички сектори, в които има монополи и картели
Коментари Харесай

Свръхпечалбите да отиват във фонд за ваучериза храна: Левицата!

Свръхпечалбите във всички браншове, в които има монополи и картели да отиват в специфични фондове, каквато е практиката с тока, оферират от коалиция Левицата!.
" Хората бедстват и би трябвало да бъдат подкрепени от страната ", съобщи пред Nova Мая Манолова, лидер на листата в 23 МИР София.

  " Българските данъкоплатци се оказаха солидарни с комерсиалните вериги. Платихме им скъпия ток, ограниченията за К19, участваме във всевъзможен вид подкрепяне на комерсиалните обекти. Те би трябвало в този момент да проявят взаимност, както българските жители ги поддържаха в сложен миг ", настоя тя. Според нея това се случва във всички европейски страни, само че не и в България. " Каква поддръжка даде Четворната коалиция с присъединяване на сякаш обществената партия под управлението на Нинова на бедните хора? Нито за ток, нито за парно, нито за храна ”, разяснява Манолова.

Тя подсети, че Левицата! е поела борба със спекулата и високите цени в комерсиалните вериги и разгласи протест на пазаруването на краставици, яйца и други прекалено скъпи артикули във веригите.
Манолова прикани жителите до Великден да не купуват " златни " яйца и безценен кашкавал. Според нея това е мародертсво на гърба на обеднелия български народ. Тя упорства да се постави до 5% надценка на 10 съществени артикули, не 100% като в този момент.

Манолова прикани още гласоподавателите да не гласоподават за финансови измамници и военолюбци, а за тези, които вземат решение проблемите и пазят правата и ползите на хората.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР