Своеобразен ред бе сложен в живота на Бритни Спиръс навръх

...
Своеобразен ред бе сложен в живота на Бритни Спиръс навръх
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и Сам Асгари подписаха предбрачен договор

Своеобразен ред бе комплициран в живота на Бритни Спиръс точно на сватбения ѝ ден. От една страна първият ѝ мъж получи тригодишна ограничаваща заповед и не може да я приближава, а актуалният ѝ брачен партньор - Сам Асгари няма да вземе и стотинка от съкровищницата ѝ, в случай че се разведат.

Джъстин Александър, с който Бритни беше в брак 55 часа преди доста години, нахлу на сватбата ѝ предходната седмица и беше задържан.

Бритни Спиърс се е уверила, че благосъстоянието ѝ от 60 милиона английски лири е добре предпазено, преди да се омъжи за Сам Асгари, защото те са подписали предбрачен контракт, съгласно TMZ.

40-годишната певица се венча за 28-годишния Сам, в дома си в Лос Анджелис в четвъртък, пред 60 посетители. Но преди този момент двамата трябваше да попълнят малко документи, преди да се насладят на остатъка от живота си дружно, шушукали осведомени, написа life.dir.bg.

Милионите на Бритни няма да отидат при Сам, който към този момент се пошегува в Инстаграм, че движимостите му се нуждаят от отбрана, малко откакто оповестиха годежа си през септември.

Фитнес инструкторът написа: " Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния контракт! Ще подпиша подобен, с цел да защитя сбирката ми от джипове и обувки, ако тя ме зареже един ден ".

Изглежда, че двойката добре е почнала брачния живот съгласно източник, който споделил пред " People ": " И двамата са доста щастливи. Сватбата беше всичко, което Бритни желаеше ".

Певицата се похвали в мрежата с думите: " Опа, направихме го. Бях нервна цялата заран, само че към 14 часа в действителност проумях - ние се женим! Имах припадък на суматоха и по-късно се съвзех. Церемонията беше фантазия, празненството беше още по-добро! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР