Свободата на словото не е собственост само на журналистите, а

...
Свободата на словото не е собственост само на журналистите, а
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Проблем със свободата на словото наистина има

Свободата на словото не е благосъстоятелност единствено на публицистите, а на всички, които държат на нея. Това уточни в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " пиар специалистът Арман Бабикян :

Мнозина считат случилото се с Виктор Николаев за случай, само че то не е случай. Това е признак от нещо, протичащо се прекомерно от дълго време. Когато някой окупира парите на страната или паричните потоци и ги трансформира в благосъстоятелност на малко на брой, след това се оказва, че е окупирал властта. Когато тези пари се окажат под контрола на тези хора, внезапно се оказва, че големи парични потоци от министерства и организации потичат към касите на огромните медии. Когато стигнат до там, притежателите им или шефовете им стават съобразителни с формалната политика, по-късно и продуцентите на предаванията, по-късно и водещите на предаванията. Веднага по-късно самите политици се усещат прелестно удобно и безболезнено във всяко студио. Няма почтени в цялата тази история.

Ако има двеста публицисти, които са склонни да задават въпроси и да не се опасяват, че могат да се окажат двеста безработни, това е най-достойното продължение на абсурда с Антон Тодоров , добави още Бабикян:

Проблем със свободата на словото в действителност има и това не е просто в таблиците, в които сме поставени на едно срамно място като страна.

Цялото изявление с Арман Бабикян можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР