Свикнали сме да виждаме Педро Паскал в ролята му на

...
Свикнали сме да виждаме Педро Паскал в ролята му на
Коментари Харесай

Без какво не може да живее Педро Паскал?! Звездата споделя кои са любимите му вещи

Свикнали сме да виждаме Педро Паскал в ролята му на Мандалорецът, носещ неизменимата черна каска и хванал дребния Грого (познат още като Бейби Йода) на разположение. Как обаче наподобява артистът, когато не е ангажиран с това да избавя галактиката? Във видео изявление за списание GQ Педро споделя кои са обичаните му аксесоари и движимости, без които не може да живее:

1 Бейзболна му шапка

Любимият фешън аксесоар на Педро? Добрата остаряла бейзболна шапка. „ Идеална е за случаите, в които отлагаш ходенето на коафьор, “ споделя той. „ Напоследък променям много прически поради функциите си и косата ми е придобила чудноват тип. Когато не мога да я стилизирам вярно, просто поставям шапката, с цел да я скрия. “ Познато възприятие!

Виж още: " Торбалан " - нов хорър от Стивън Кинг и продуцентите на Stranger Things

2 Кафе

Оказва се, че също като множеството от нас, Педро не може да действа без утринната си чаша кафе. „ Не съм взискателен за вида еспресо, само че би трябвало да е мощно, горчиво и без мляко, “ изяснява. 

3 Дезодорант

Що се отнася до грижата за себе си, Педро споделя, че постоянно носи у себе си несесер с козметични такъми. „ Понякога непринудено отсядам у другари, “ споделя. „ В такива случаи е хубаво да мога най-малко да си измия зъбите и да сложа малко дезодорант. “ Що се отнася да избора на артикули, той наподобява не търси разкош, а се стопира на налични.

4 Часовник Cartier

И преди да решим, че Педро го раздава напълно неглиже, артистът несъзнателно ни припомня за обстоятелството, че е измежду най-добре платените звезди в Холивуд. „ Не мога да пребивавам без часовника си Cartier, “ разкрива той. „ Моят е в модел „ Santos “.

Виж още: Ексклузивно: В особено видео самият Джеймс Камерън обръща взор към основаването на " Титаник "  

5 Зърнена закуска с мед

Освен с кафе, артистът обича да стартира деня си и със зърнена закуска Cap’n Crunch. Марката за жалост рядко се намира у нас, само че всички запалянковци да закусват в жанр Педро могат да я заменят с купа гранола с мед – опция, която има доста сходен усет.

6 Класическа литература

„ Ценител съм на положителната художествена литература, “ споделя Педро, държейки копие на класическата книга „ Вълшебната планина “ от Томас Ман. „ Повече мъже, които познавам, четат главно нехудожествена литература, само че аз считам, че в един добър разказ може да се открият доста значими истини. " Няма по какъв начин да не се съгласим!

7 И… авариен чифт боксерки

И най-после – Педро споделя, че постоянно си носи авариен чифт боксерки. Необичайно? Да, само че артистът ни твърди, че този табиет му влиза в приложимост при инцидентни гостувания у другари. Що се отнася до марката пък, той споделя, че е почитател на бельото на Hugo Boss.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР