Свикнали сме да свързваме подправките единствено със специфичния вкус, който

...
Свикнали сме да свързваме подправките единствено със специфичния вкус, който
Коментари Харесай

Най-лесният чай за бърз метаболизъм

Свикнали сме да свързваме подправките само със характерния усет, който придават на ястията. Но те са доста повече и носят редица изгоди за здравето.
 Подправките - по какъв начин и какъв брой време можем да ги съхраняваме
Как и какъв брой време да съхраняваме подправките

От голямо значение е и в какво тъкмо ги държим

Кимионът може и да е обичаната ни добавка към месото, само че разперен във вода, задоволява апетита, прави чудеса и топи мазнините.

Тази фалшификация произлиза от Египет и е богата на антиоксиданти, усъвършенства имунната система и здравето на червата, понижава възпаленията и даже риска от рак. И освен.
 Снимка 549067

, че кимионът форсира метаболизма и това го прави пръв другар в опитите ни да се лишим от непотребните килограми. Сваля равнищата на триглицеридите и LDL (лошия) холестерол, като в същото време покачва положителния HDL холестерол.

Чаят от кимион се подготвя бързо и елементарно, а най-хубавото е, че може да се употребява и леден, и топъл. За задачата накисваме една супена лъжица със семената от ароматната фалшификация за една нощ. На другия ден ги сваряваме за към пет минути, прецеждаме и сме подготвени.
 Канелата, мравките, гъбите и против какво още оказва помощ подправката в градината
6 невероятни изгоди от канелата и в градината

Пълен първенец във всички дисциплини

Има и различен вид, с който можем да извлечем маслата от кимиона, припомнят от. Първо би трябвало да ги създадем на " пух и прахуляк " и чак тогава да се заемем с топлинната им обработка. А тези, които не си падат по присъщия им дървесен усет, постоянно могат да си прибавят канела към чая, която също не е за изхвърляне и е доста потребна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР