Свидетели сме на тотален разпад на държавността! Всичко което се

...
Свидетели сме на тотален разпад на държавността! Всичко което се
Коментари Харесай

Бомба от ДПС! Искат свикване на Велико народно събрание: Заприличахме на анимационна държава

„ Свидетели сме на цялостен разпад на държавността! Всичко което се случва е доста тъпо! “ Така водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява новите кавги с предстоящите от Радостин Василев записи на Кирил Петков и водачи от Политическа партия и Демократична България.
Всичко се разпада — не действа обикновено нито една власт по Конституцията на Република България – нито законодателната, нито изпълнителната, нито правосъдната. Всеки записва всеки. Всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си единствено по какъв начин изглеждаме пред очите на нашите сътрудници и съдружници от НАТО и Европейски Съюз, продължи речта си Карадайъ по време на брифинг в Народното събрание.
Заприличахме на анимационна страна, безапелационен бе Карадайъ.
Нарушители на конституцията на Република България, на законите на страната, извършители на цивилен и човешки права се вършат на моралисти и морални съдници, сподели Карадайъ. И попита: Какъв е изходът от тази обстановката?
Преди година и половина, ние Движение за права и свободи, предложихме промени на Конституцията на Република България. Сега към този момент виждаме, че се сетиха, че с изключение на избирателен популизъм за промяна в правосъдната система, са нужни и дейности. А промени – същински промени, дълбоки промени без промени в Конституцията на Република България няма по какъв начин да станат, акцентира Карадайъ.
Затова в този момент в тази обстановка ние Движение за права и свободи предлагаме преучредяване на страната – привикване на Велико национално заседание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР