Свидетел разказа ужасяващата сцена, когато две малки момчета са били

...
Свидетел разказа ужасяващата сцена, когато две малки момчета са били
Коментари Харесай

Свидетел, който е видял как „бързата социална личност блъска и убива две момчета“, казва, че е видял едното да „излетя във въздуха“

Свидетел описа ужасяващата сцена, когато две дребни момчета са били съдбовно блъснати от движеща се с превишена скорост кола, ръководена от богат обществена персона.

В прочувствени показания в съда Джак Сандс разказа ужасяващия случай, на който е станал очевидец през септември 2020 година, когато децата бяха убити от бърз мерцедес, за който се твърди, че е ръководен от социалистката Ребека Гросман, която сякаш преди малко е обядвала с алкохол нейният някогашен звезден ухажор от LA Dodgers.

60-годишният Гросман е упрекнат в ликвидиране от втора степен за злополуката, при която починаха Джейкъб Искандер, на 8 години, и брат му Марк, на 11, на 29 септември 2020 година

Сандс разказва в детайли трагичния случай, заявявайки, че белият мерцедес на Гросман е блъснал Марк и брат му Джейкъб. Според Сандс той е бил пасажер в кола, изпреварена от мерцедеса на Гросман и черен джип, ръководен от нейния ухажор Скот Ериксън.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джъстин Мон се усмихва на фотография след „ обезглавяван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР