Световното първенство по художествена гимнастика ще е под егидата на

...
Световното първенство по художествена гимнастика ще е под егидата на
Коментари Харесай

Илиана Раева: Хитър Петър ще е талисманът на световното първенство по художествена гимнастика

Световното състезание по художествена гимнастика ще е под егидата на българска шевица, а негов амулет ще е Хитър Петър. Страната ни още веднъж ще е негов хазаин. Това разгласи президентът на федерацията Илиана Раева по Българска национална телевизия, като изясни, че федерацията постоянно се стреми да показва страната ни по специфичен метод.

" Тази година международното състезание ще бъде под егидата на българската шевица. Целият брандинг в залата ще бъде с шевица. Има и една доста забавна изненада - 100 каба гайди ще открият надпреварата на 14 септември, както и олимпийските ни шампионки. Веднага по-късно стартират финалите на обръч и топка, на първите два уреда в самостоятелното показване. Впечатляващ брой гимнастички - 85 в самостоятелното, 30 ансамбъла и рекорден брой участия на международни шампионати - 62 страни. А на предишното международно състезание бяха 58 страни. Много се уголемява географията на художествената гимнастика ", сподели Илиана Раева, президент на Федерацията по художествена гимнастика.

Талисманът на шампионата ще бъде Хитър Петър - в тона на шевицата и на българския фолклор. Раева не заяви кой ще бъде той, само че загатна, че е доста обичана персона, с която феновете, пристигнали в залата, ще могат да поддържат връзка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР