Световното първенство по футбол стартира след седмица и емоциите от

...
Световното първенство по футбол стартира след седмица и емоциите от
Коментари Харесай

Лицата на NOVA преди Катар 2022 - Мирослав Арабаджиев: От доста години стискам палци за португалците

Световното състезание по футбол започва след седмица и страстите от него към този момент се усещат мощно. Затова Затова продължаваме да представяме лицата на NOVA , които ще бъдат част от екипа, който ще отразяват Мондиал 2022 в Катар.

В днешното изявление ще ви срещнем с Мирослав Арабаджиев, който разкри на кой тим ще симпатизира по време на огромния конгрес в азиатската страна, както и кои отбори са любимците за спечелването му. Той и Павлета Рашкова ще бъдат един от телевизионните тандеми, които ще водят студиата и ще ви срещат с всичко най-интересно от Катар.

Кой е огромният любимец за продобиване на Световното състезание?

- Мисля, че мъчно можем да се ограничим в един тим, който да посочим в графата главен любимец за спечелването на международната купа. Според мен, на фона на последните резултати и настоящата форма, която следим от част от тимовете, южноамериканските представители в лицето на Бразилия и Аржентина несъмнено биха влезнали в тази рубрика. Със сигурност актуалният международен отличник Франция сигурно ще желае да отбрани купата, а и капацитетът, с който разполагат „ петлите “, също е доста сериозен. Все си мисля, че в едно сходно изложение в никакъв случай не би следвало да изключваме и отбора на Германия. Със сигурност не можем да се ограничим в границите на един или два тима да кажем, че кой съответно би бил главен любимец за спечелването на международната купа.

На кой от участниците симпатизираш?

- Радвам се, че Португалия съумя да си обезпечи присъединяване на Световното състезание. От много години притискам палци за португалците. Един от другите ми съществени любимци, на които съчувствува, имам предвид Италия, не е на Световното състезание. Поне няма да съм колеблив и ще притискам палци за иберийците.

Цялото изявление с Мирослав Арабаджиев може да видите в прикаченото видео.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР