Световното първенство по футбол през 2018 година в Русия ще

...
Световното първенство по футбол през 2018 година в Русия ще
Коментари Харесай

Феномена Роналдо: Надявам се Бразилия да спечели титлата

Световното състезание по футбол през 2018 година в Русия ще бъде един специфичен шампионат и е задължен да бъде подобен, съобщи бразилската футболна икона Роналдо пред публицисти в Москва. Феномена се надява неговите сънародници да завоюват купата.

Двукратният международен първенец и някогашен нападател на „ Айндховен “, „ Барселона “, „ Милан “, „ Интер “ и „ Реал “ (Мадрид) ще взе участие в церемонията по откриването на Световното състезание дружно с Роби Уилямс и локалната оперна прима Аида Гарифулина на 14 юни.

" Да спечелиш Световното състезание, по-късно ти носи изключително възприятие, което не  може да се съпостави с нищо друго. И към този момент считам, че Мондиалът в Русия ще бъде особено състезание. Тук има страхотни хора, които ще създадат шампионата такова “, счита още Роналдо.

Според Феномена, любимците от първа линия за купата все още са Бразилия, Испания и Германия.

" Въпреки че едно Световно състезание постоянно е сложен, комплициран шампионат, също по този начин има и тимове като Франция и Аржентина. Те не трябва да се изключват от сметките. Но се надявам, че бразилците най-сетне ще завоюват купата. Мина много време от последното ни отличие през 2002-а година и е време да вдигнем още веднъж трофея “, добави 41-годишният състезател.

Церемонията по откриването ще бъде на стадион „ Лужники “ в Москва и ще стартира час и половина преди първата среща от шампионата сред домакините от Русия и Саудитска Арабия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР